Een relaxstoel is er voor het hele gezin

Een relaxstoel is er voor het hele gezin

Hoe heerlijk is het om lekker in een fijne stoel te zitten en te luisteren naar een goede podcast, mooie muziek of om gewoon even niks te doen? Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de rest van je gezin. Natuurlijk kun je hiervoor ook in een hoekje van de bank kruipen, maar dan heb je altijd weer kans dat je je niet echt kunt afsluiten. En juist dat is af en toe zo nodig. Na een lange werkdag even tijd voor jezelf nemen, kan perfect in een relaxstoel.

Waarom zou je een relaxstoel aanschaffen?

Een relaxstoel kan uitkomst bieden voor je hele gezin. Komt je kind volledig overprikkeld uit school? Laat hem of haar even plaatsnemen in de relaxstoel en zet een mooi muziekje of een lekker luisterboek aan. Je kind kan zo even “ontprikkelen” en toch deel blijven uitmaken van het gezin. In plaats van direct naar de eigen kamer te gaan, kan je kind zich afsluiten in een ruimte waar de rest van je gezin ook is.

Heb je kleine kinderen? Dan kunnen ze lekker bij je op schoot kruipen in de relaxstoel en kan het voorlezen beginnen.

Maar is zo’n stoel geen enorme sta-in-de-weg?

Of een relaxstoel een sta-in-de-weg is, bepaal je zelf. Je kiest altijd een stoel die goed in je interieur past. Niet alleen qua kleur, maar ook qua model. Misschien moet je er even wat voor schuiven, maar dan heb je ook wat. Er zijn relaxstoelen in allerlei soorten en maten. Van hoge modellen tot comfortabele kuipstoelen en alles wat daartussen zit.

Hoe maak je de juiste keuze?

Je kunt online, op de site van Velderhof, alvast een voorselectie maken. Hier kun je zien welke modellen er allemaal beschikbaar zijn. Maar om erachter te komen of de stoel echt zo fijn zit als deze er online uitziet, kun je het best één van de 19 winkels/showrooms van Velderhof bezoeken. Je kunt daar gaan proefzitten en je keuze maken. Niet alleen de keuze voor het model, maar er zijn nog meer keuzes te maken. Wat denk je van de bekleding? In de showroom zie je dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. Met maar liefst 11 leersoorten, 22 verschillende stoffen en meer dan 100 kleuren kan het niet anders dan dat ook jij de perfecte relaxstoel voor bij jou thuis weet uit te kiezen.

Daar zal je hele gezin veel plezier aan beleven!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?