Geboorte slinger maken/geboorteversiering

Geboorte slinger maken

Geboorte slinger maken

Geboorte slinger maken is echt leuk en makkelijk om te doen. Geboorteversiering is heel belangrijk om te doen. De geboorte van een kind is een van de mooiste gebeurtenissen in ons leven. Daarom mag je dat niet zomaar voorbij laten gaan. Een geboorte slinger hoeft niet altijd duur te zijn. Je kunt dat heel eenvoudig zelf maken.

Vandaag laat ik je zien hoe. Ik heb kleine schattige baby sokjes gekocht bij de Zeeman in witte en blauwe kleuren. Voor een jongen natuurlijk.  Voor een meisje moet je natuurlijk roze kopen.

geboorteversiering

Wil je deze geboorte slinger maken voor een babyshower dan kun je een neutrale kleuren gebruiken. Zoals je leest, de mogelijkheden zijn talloos. Ik heb ook met een stift Baby opgeschreven maar je kunt ook een geboorte slinger met naam maken. Ook heel gaaf! En nu naar de uitleg hieronder in het artikel om te zien hoe je een simpele geboorte slinger kunt maken.

Diy Geboorte slinger maken

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op  social media @elsarblog te gebruiken, dat zullen we echt superleuk vinden. Succes!


Wat je nodig hebt:

Witte baby sokjes

Grijze baby sokken

Blauwe of Roze baby sokjes

Kleine wasknijpers

Liniaal of rolmeter

Touw

Pen

Dikke stift


Aan de slag:

Om te beginnen, knip je een touw op de juiste lengte, net zo lang als je de geboorte slinger wil maken.

Vervolgens ga je het touw door het midden vouwen, markeer het midden met een pen.

Met het midden als referentie ga je de afstand meten en markeer met een pen de plaats waar je de baby sokken wil ophangen.

Nu de kleine wasknijpers aanbrengen, op de streepjes die je gemaakt hebt op het touw.

Vervolgens ga je het touw door het midden vouwen

Vervolgens ga je de sokken allemaal ophangen.

Kies nu welke tekst je erop wil schrijven. Ik heb BABY gekozen. Op 4 sokken heb ik een letter geschreven met een zwarte dikke stift. Zie foto.

Ik heb BABY gekozen.

Zoals ik boven heb gezegd, je kunt ook andere tekst schrijven. Als het een lange tekst is, kun je uiteraard op elke sok een letter schrijven.

Geboorte slinger maken

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?