Gratis verjaardagskalender alfabet van Juni-nr.6

Zo de gratis verjaardagskalender alfabet van Juni staat alweer voor je klaar. Het is toch te gek voor woorden hoe snel een maand voorbij gaat. En als je mij dan vraagt wat heb je allemaal gedaan, dat ik het niet weet, hihi. Nou ik heb wel heel leuk nieuws wij zijn weer opa en oma geworden van een gezonde kleindochter. Gelukkig is alles goed gegaan in deze bizarre tijd. Ja want het corona virus beheerst nog steeds ons leven. Echt bizar… Maar zijn jullie nog allemaal gezond en jullie dierbaren?

Zo zeg je moet er toch niet aandenken… Dus dan doet we dat ook maar niet hé. Dus even iets anders zoals ik net al benoemde staat de verjaardagskalender van Juni voor jou klaar om te downloaden en te printen. Dus ga ermee aan de slag, heb je de vorige maanden gemist, geen probleem die vind je hier terug in dit artikel.

Gratis verjaardagskalender alfabet van Juni-nr.6

Gratis verjaardagskalender alfabet van Juni-nr.6

Elke maand komt er een gratis verjaardagskalender alfabet, dus je hebt elke maand een mooi blad om te printen. In December zal je verjaardagskalender compleet moeten zijn. Ik zal zeggen begin met verzamelen en heel veel plezier ermee. De gratis verjaardagskalender alfabet van Januari kun je hier Downloaden. En van FebruariMaart  ,  April en Mei natuurlijk ook.

Ps: Deze gratis verjaardagskalender is alleen voor je zelf, of om weg te geven maar niet om te verkopen omdat alle rechten van ElsaRblog zijn.

Gratis verjaardagskalender alfabet van Juni-nr.6

Gratis verjaardagskalender alfabet van Juni-nr.6


Wat je nodig hebt:

√ A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Juni ElsaRblog

√ klemmap/ kleerhanger waar je je broek mee ophangt.

√ 1 vel wit papier (van 160 gram)

*printer


Aan de slag:

⇒Sla op en print (met stevig papier) de A4 verjaardagskalender alfabet Juni ElsaRblog.

⇒En nu is het ophangen op de klemmap of op een kleerhanger waar je normaal je broek mee ophangt.

Vind je het mooi? Eind van de volgende maand komt nr. 6 Juli.


A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Juni ElsaRblog

Gratis verjaardagskalender alfabet van Juni-nr.6

Print: Gratis verjaardagskalender alfabet van Juni-nr.6

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?