Gratis verjaardagskalender alfabet van Mei-nr.5

Het is alweer zover de Gratis verjaardagskalender alfabet van Mei staat voor je klaar. In de editie van de verjaardagskalender van de maand maart, vertelde ik jullie dat wij thuis bezig waren met de woonkamer te verbouwen. Nou, kan jullie zeggen dat is gelukkig achter de rug. Pfff… nooit meer, hihi.

Nee echt wat een stress neemt dat met zich mee. En vooral dat als je thuis komt van het werk niet even in de huiskamer kon gaan zitten. Onze slaapkamer was nu onze huiskamer, niet echt relax. Maar het eindresultaat is echt heel mooi geworden, wij zijn er super blij mee. Alleen nog de finishing touch en dan kunnen we er volop van gaan genieten.

Gratis verjaardagskalender alfabet van May-nr.5

Gratis verjaardagskalender alfabet van Mei-nr.5

Ook was ik in de vorige editie van maart een beetje aan het klagen over de stormen die we die maand wel niet allemaal gehad hadden. Nog niet wetende dat er iets veel ergers opkomst was, namelijk het coronavirus. Zo zeg wat een impact heeft het op heel de wereld. Bizar echt, ik heb hier gewoon geen woorden voor. Het enige wat ik nog graag wil zeggen is houd je aan de maatregelen dat is het enige wat wij op dit moment met z,n allen kunnen doen. En stay safe en healthy.

Maar wij gaan ook gewoon door dus hebben we voor jullie de maand mei voor jou om gratis te downloaden. Zodat jou kalender strakjes helemaal compleet is. En jij geen verjaardag meer kan missen.

Elke maand komt er een gratis verjaardagskalender alfabet, dus je hebt elke maand een mooi blad om te printen. In December zal je verjaardagskalender compleet moeten zijn. Ik zal zeggen begin met verzamelen en heel veel plezier ermee. De gratis verjaardagskalender alfabet van Januari kun je hier Downloaden. En van FebruariMaart  en April natuurlijk ook.

Ps: Deze gratis verjaardagskalender is alleen voor je zelf, of om weg te geven maar niet om te verkopen omdat alle rechten van ElsaRblog zijn.

Gratis verjaardagskalender alfabet van May-nr.5

Gratis verjaardagskalender alfabet van Mei-nr.5


Wat je nodig hebt:

√ A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Mei ElsaRblog

√ klemmap/ kleerhanger waar je je broek mee ophangt.

√ 1 vel wit papier (van 160 gram)

*printer


Aan de slag:

⇒Sla op en print (met stevig papier) de A4 verjaardagskalender alfabet Mei ElsaRblog.

⇒En nu is het ophangen op de klemmap of op een kleerhanger waar je normaal je broek mee ophangt.

Vind je het mooi? Eind van de volgende maand komt nr. 6 Juni.


A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Mei ElsaRblog

Print: Gratis verjaardagskalender ElsaRblog May nr.5

Print: Gratis verjaardagskalender ElsaRblog Mei nr.5

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?