Gratis verjaardagskalender alfabet van Oktober – nr.10

De gratis verjaardagskalender alfabet van Oktober staat voor jou klaar. Sorry hij is wat later dan dat je van ons gewend bent, onze excuses hiervoor. Het gaat ook zo hard een maand is echt niks meer voordat je het weet is de maand voorbij en dat hadden wij deze keer ook.

September was voorbij en we zeiden tegen elkaar o …. we zijn de verjaardagskalender helemaal vergeten. Dus bij deze krijg je hem nog te goed van ons. Maar wat heeft de maand September ons nog mooi weer gegeven hé. Het was heerlijk na zomeren zo, we hebben er nog heerlijk van genoten.

Gratis verjaardagskalender alfabet van Oktober - nr.10

Gratis verjaardagskalender alfabet van Oktober – nr.10

Maar nu is het toch echt voorbij en gaan we de donkere en koudere dagen weer in. Dat heeft ook wel weer iets alleen is het nog gewoon even wennen vindt ik. We moeten weer even omschakelen, truien kunnen weer uit de kast en de winterjas kan weer te voorschijn komen en de verwarming kan ook wel weer aan. Ik ben sowieso een kou kleun, hihi… Maar dat komt wel goed want ik vindt het ook wel weer gezellige maanden.

Gratis verjaardagskalender alfabet van Oktober

Elke maand komt er een gratis verjaardagskalender alfabet, dus je hebt elke maand een mooi blad om te printen. In December zal je verjaardagskalender compleet moeten zijn. Ik zal zeggen begin met verzamelen en heel veel plezier ermee. De gratis verjaardagskalender alfabet van Januari kun je hier Downloaden. En van Februari , Maart  ,  AprilMei , Juni  ,JuliAugustus en September natuurlijk ook.

Ps: Deze gratis verjaardagskalender is alleen voor je zelf, of om weg te geven maar niet om te verkopen omdat alle rechten van ElsaRblog zijn.


Wat je nodig hebt:

√ A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Oktober ElsaRblog

√ klemmap/ kleerhanger waar je je broek mee ophangt.

√ 1 vel wit papier (van 160 gram)

*printer


Aan de slag:

⇒Sla op en print (met stevig papier) de A4 verjaardagskalender alfabet Oktober ElsaRblog.

⇒En nu is het ophangen op de klemmap of op een kleerhanger waar je normaal je broek mee ophangt.

Vind je het mooi? Eind van de volgende maand komt nr. 11 November.


A4 Gratis verjaardagskalender alfabet Oktober ElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabetOktoberElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet OktoberElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?