Happy Travel Tag – Persoonlijk

Hoe leuk is dat ik doe vandaag mee met de Happy Travel Tag. Lizette van de blog Reismuts.nl heeft deze tag bedacht. Lizette haar passie is reizen. Zo deelt ze ook op haar blog al haar reisavonturen, inspiratie en tips voor jouw. En wat een leuke vragen heeft Lizette bedacht ik twijfelde er geen moment aan om aan deze Happy Travel Tag mee te doen. En daarom heb ik ook met veel plezier de antwoorden op de vragen ingevuld. Dus ik wens jullie net zoveel plezier met het lezen zoals ik heb gedaan.

 Kos in Griekenland: Happy Travel Tag - Persoonlijk

1  Wat is jouw gelukkigste reisherinnering?

Dat is zonder twijfel Kos in Griekenland. Wij hebben hier samen zo van genoten gewoon alles was perfect. Als ik naar deze foto kijk zou ik zo weer terug willen.

2  Van welke keuken word je blij?

Ik word heel blij van de Italiaanse keuken. Ben helemaal weg van pasta’s en Pizza’s het liefste eet ik dat elke dag.

3  Welke films die zich in het buitenland afspelen vind je leuk?

Ik kijk niet zo heel vaak een film. Maar laatst heb ik de Amerikaanse muzikale romantische film A Star Is Born gekeken. Vond hem helemaal geweldig zou de film zo weer kijken.

4  Van welk muzieknummer krijg jij vakantiekriebels?

Van het nummer Despacito van Luis Fonsi krijg ik toch echt wel vakantie kriebels van.

5  Welk kledingstuk neem je graag mee op reis?

Mijn spijker jasje voor in het vliegtuig en voor de wat koudere avonden, lekker handig.

6  Van welke verzorgingsproducten word je blij op reis?

Ik neem altijd mijn dagcrème en Night Repair van Estëe Lauder mee kan echt niet zonder dus daar word ik blij van.

7  Wat doe je op de momenten dat het op reis tegen zit?

Dan luister ik mijn favoriete muziek daar wordt ik lekker ontspannen van en kan ik daarna weer alles aan.

8  Noem drie redenen waarom reizen jou happy maakt?

Wij gaan altijd op zonvakantie dus zon, zee en strand daar wordt ik happy van. Dan kan ik er weer een jaar tegen aan.

 

Zo en nu is het mijn beurt om deze Happy Travel Tag door te gegeven. Ik geef deze tag door aan Claudia van de blog ctheworld.nl en Angeliek van de blog vrouwwatbenjemooi.nl. Heel veel plezier dames en ik ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden.

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?