Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 41

In Deel 41 Van wat is jouw favoriete vakantie bestemming? willen we je graag voorstellen aan Lindi van de blog Linspiration.nl. Het is een blog boordevol kleurrijke handige en praktische artikelen zodat je zelf het leven net een beetje mooier kunt maken. Van inspiratie voor je huis, handige stek tips van je planten tot tips over het moederschap en leuke gemakkelijke Diy’s.

Deze blog is ontstaan omdat Lindi graag andere mama’s wil inspireren om er zelf mee aan de slag te gaan. Of dit nu in huis is of juist om erop uit te gaan. Handige tips waar je iets aan hebt waardoor je leven net een beetje mooier wordt. In deze rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? lees je dat Lindi inmiddels 10 landen heeft bezocht en dat haar favoriete vakantie bestemming Canada is. Maar dat is nog niet alles lees hieronder snel verder.

Tip: Volg Lindi ook op haar Facebook of Instagram

Wil je ook net als Lindi Melse mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Lindi, 27 jaar en mama van 2 zoontjes. Ik ben geboren in Zaltbommel & woonde daar tot mijn 21ste. Toen ben ik getrouwd en woonden we 2 jaar in Rotterdam. Inmiddels wonen we alweer 4 jaar in Franstalig België, omdat manlief promoveert aan de universiteit in Luxemburg. Ik zorg fulltime voor de jongens en ondertussen ben ik altijd met veel creatieve projecten bezig. Zo schilder, tekenen, ontwerp en fotografeer ik. Daarnaast heb ik twee shops, een met mijn eigen babykledinglijn en een met kunst en stempels. Ook schrijf ik graag op mijn blog www.linspiraton.nl om anderen te inspireren op gebied van wonen, momlife, DIY, tips & tricks en reizen.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Inmiddels ben ik in tien landen geweest waaronder: Canada & Malta. Het liefst zou ik meer verre bestemmingen aan ons lijstje toe gaan voegen. Maar misschien wil ik daarvoor nog even wachten tot ons tweede zoontje wat ouder is. Hij is nu 11 maanden en zijn broer 3 jaar.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Tot nu toe vond ik Canada echt geweldig! We maakten hier een rondreis van Montreal naar Nova Scotia. Er is veel natuur, prachtige uitzichten en vriendelijke mensen.

Foto Canada uitzicht Mount Carlton Lindi Melse Linspiration.nl

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

De tweede bestemming was Barcelona, waar we voor het eerst waren als gezin van 4. Mooie gebouwen in een grote stad en ik was erg onder de indruk van de Sagrade Familia.

Voorkant Sagrada Familia Lindi Melse Linspiration.nl

bareclona Park Guell Lindi Melse Linspiration.nl

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

De foto in het vissersdorpje bij Nova Scotia vind ik echt een prachtige foto. Door het doorzichtige water en de huisjes aan de zijkant. Het geeft goed de sfeer van de vissersdorpjes weer die je tegen komt bij de kust in Canada.

Mooiste foto Nova scotia Canada Lindi Melse Linspiration

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Engeland vond ik tot nu toe het minste. Ik ben twee keer in London geweest, waarbij ik 1x heel ziek was en 1x toen het alleen maar regende 😉 Dus wie weet de volgende keer een andere stad bezoeken!

London Lindi Melse Linspiration.nl

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Ik zou graag nog een keer naar Venetië gaan met het hele gezin. Met mijn moeder ben ik er geweest als cadeau omdat ik mijn Havo diploma had gehaald. De straatjes, maskers en doordat je Venetië aan het water ligt, maken dat de stad iets magisch heeft.

  Met vriendelijke groet,
            Lindi Kemman – Melse

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

  • Inge minten
   Auteur
   12 maart 2019 / 12:41 pm

   Dankjewel Ilona, ja mij ook wil er zeker een keer naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?