Hoe werkt cv-onderhoud met Univé?

Hoe werkt cv-onderhoud

Het lijkt vaak zo vanzelfsprekend om ’s ochtends een warme douche te kunnen nemen, af te wassen met warm water of ervoor te zorgen dat er in huis een aangename temperatuur heerst. Zodra dit plots wegvalt, merk je pas hoe afhankelijk we eigenlijk zijn van een goed functionerende cv-ketel. Wie een cv-ketel heeft – recent geïnstalleerd of al wat jaren oud – doet er goed aan deze met enige regelmaat te laten onderhouden. Daarmee voorkom je namelijk dat er allerlei problemen kunnen ontstaan, die kunnen variëren van een simpele storing tot en met zelfs een koolmonoxidevergiftiging aan toe. Wil je dit beslist voorkomen, dat is cv onderhoud met Univé aan te raden.

 

Uit welke pakketten kan ik kiezen?

Wil je er zeker van zijn dat je cv-ketel het altijd doet wanneer je dat wenst en op professionele hulp kunt rekenen zodra dat even niet het geval is? Met het afsluiten van een cv-ketel onderhoud verzekering heb je een belangrijke zorg minder. Een verzekeraar als Univé biedt een tweetal pakketten aan, die variëren van een basisverzekering tot een uitgebreid pakket. Deze worden aangeboden in de vorm van de Cv-ketel onderhoud Basis en de Cv-ketel onderhoud All-in. Met beide kun je rekenen op iedere 2 jaar onderhoud. Vaker is doorgaans namelijk niet nodig. Ook de voorrijkosten hoef je niet uit eigen zak te betalen.

 

Dit zijn de vaste eigenschappen van elke cv ketel onderhoud verzekering

Mocht er sprake zijn van een storing, dan staat er 24/7 een storingsdienst voor je klaar. Of de cv-ketel dus ’s ochtends een storing heeft of diep in de nacht, het is mogelijk direct contact op te nemen voor het inschakelen van hulp. Wat het All-in pakket aan extra pluspunten te bieden heeft, is allereerst dat de arbeidskosten mee zijn verzekerd in geval van zowel storing als onderhoud. Dit geldt met All-in tevens voor het materiaal. Vind je dit niet direct nodig, dan heb je aan het basisverzekeringspakket voldoende. Houd er wel rekening mee dat er altijd een eerste inspectie vereist is, waar bepaalde kosten aan kleven. Dit betreft een bedrag van €65, dat je eenmalig bovenop het vaste premiebedrag dient te betalen.

 

Veilig Wonen verzekeringen

Univé heeft overigens ook handige tips om te ontdekken hoe je bijvoorbeeld zelf belangrijke problemen kunt voorkomen. Denk hierbij aan een vervelende lekkage of wat er aan de hand kan zijn als je cv-ketel geluid maakt. Dit kan gaan om een tikkend of juist piepend geluid. Mogelijk zit er lucht in de leidingen, waardoor ontluchten een goed idee is. Hoe dat precies moet, ook die informatie vind je eenvoudig op de website van Univé. Kun je juist wel wat hulp gebruiken met het bijvullen van de ketel, dan staan daar eveneens handige tips. Ook goed om te weten: Cv ketel onderhoud via Univé valt onder de Veilig Wonen-verzekeringen van Univé, net als schoorsteenvegen en dakgootreiniging. Het is mogelijk in één keer voor alle drie een verzekering af te sluiten. Hiervoor selecteer je de cv-ketel onderhoud verzekering van je wensen, waarna je automatisch wordt geleid naar de overige pakketopties.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?