Badkamer metamorfose met een regendouche

Badkamer metamorfose met een regendouche

Badkamer metamorfose met een regendouche

Badkamer metamorfose met een regendouche en thermostaatkraan douche is een artikel dat ik al heel lang wil schrijven voor je. Mijn badkamer is niet zo groot en wij hadden een bad. Leuk natuurlijk, maar als dat nauwelijks gebruikt wordt, is dat minder leuk! Dus ik en mijn man hebben besloten om een metamorfose in onze badkamer te doen.

Om te beginnen wilden we het bad vervangen door een inloop douche. Was een makkelijke keuze omdat hoe ouder je wordt hoe lastiger het is om in een bad te klimmen. Niet dat wij heel oud zijn … haha… maar om aan de toekomst te denken.


Vervolgens moesten we een douchekop kiezen.

Ook dat was makkelijk voor mij omdat ik altijd graag een regendouche wil hebben. Een regendouche kopen is echt een aanrader. Maar wist je dat je kan kiezen tussen verschillende straalsoorten? Ik heb gekozen voor Rain spray stralen. Dan kan ik genieten van een zachte straal water. Heerlijk is dat! Maar er zijn er meer zoals; Waterfaal spray (komt echt veel water) of Champagne spray, dan is de straal water compacter als de Rain spray.

Een regendouche kopen is echt een aanrader. Foto saniweb


Opbouwsysteem of Inbouwsysteem.

Ja, dat is ook een keuze die wij moesten maken. Opbouwsysteem is het meest gekozen en was ook onze keuze. Met dit systeem blijf je de thermostaatkraan en de douchestang zien. Kies je voor een inbouwsysteem dan is bijna alles verwerkt in de muur. Voor de liefhebbers van minimalisme, is dit de perfecte oplossing. Je ziet alleen de douchekop en knoppen. Hier heb je extra kosten omdat je meer montage uren nodig hebt. Ook als je een lekkage hebt, is dit duurder als je voor het opbouwsysteem kiest. Dan zijn dingen heel makkelijk te vervangen als iets stuk is.


De thermostaatkraan is perfect voor je badkamer.

Een van de beste keuzes van mijn metamorfose in de badkamer, is zonder twijfel de douche thermostaatkraan. Perfect om het warm en koud water te mengen op de gewenste temperatuur. Op die manier kan ik en de hele familie genieten van een heerlijk douche. Een comfort dat ik niet wil missen. Hoe vaak ben ik in het verleden bezig geweest om de juiste temperatuur te vinden. En dat elke dag weer. Pfff… Met zo’n fijne thermostaatkraan is dat niet meer nodig. Met slechts één knop kun je makkelijk de gewenste temperatuur instellen.

Douche thermostaatkraan is perfect voor je badkamer. Foto saniweb


Mijn badkamerstijl.

Het leukste gedeelte van de metamorfose in onze badkamer, is de stijl/decoratie. Ik wilde helemaal iets anders dan wat ik had. Witte tegels zijn vervangen door mooie grote grijze tegels. De wasbak en de meubels zijn geüpdate. De inloop douche was echt de grote metamorfose, dus moest het perfect zijn. Op onze smaak. Gelukkig zijn er regendouche sets in verschillenden kleuren te vinden. Koper, messing, mat zwart, compleet chroom, gouden, rvs, brons en witte regendouche. Veel vind je niet? Zo kan ik kiezen wat ik heel graag willen hebben. Compleet chroom is toch onze keuze geworden. Die past perfect in de stijl van onze badkamer.

Ik zal onze badkamerstijl beschrijven als een mix van landelijk en modern. En jij? Weet je welke stijl jij graag  in je badkamer zou willen hebben?

Badkamer metamorfose met een regendouche

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  • Elsa
   Auteur
   28 augustus 2021 / 2:56 pm

   Oh echt?! Leuk! Ja niet normaal hoeveel keuze er is. Ik zal zeggen succes! Zal mooi worden. Fijn weekend ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?