Zo vind je de beste huissloffen

Zo vind je de beste huissloffen

Heb je ook zo’n hekel aan koude voeten? Dan is het verstandig om sloffen te dragen in huis. Doordat pantoffels gevoerd zijn, hoef je niet langer bang te zijn voor koude voeten. Als je op zoek gaat naar sloffen, ontdek je al snel dat het aanbod ontzettend groot is. Hierdoor weet je misschien niet meer welke sloffen je moet kopen. Daarom helpen wij je hier om de beste huissloffen te vinden.

Geef de voorkeur aan natuurlijke materialen

Sloffen worden gemaakt van verschillende materialen. Naast synthetische sloffen kun je ook pantoffels van natuurlijke materialen kopen. Kies je voor sloffen die gemaakt zijn van synthetische materialen? Kijk er dan niet raar van op als je snel zweetvoeten krijgt. Hier hoef je bij pantoffels van natuurlijk materiaal niet bang voor te zijn. Doordat deze materialen ademende eigenschappen hebben, kan er warme lucht doorheen trekken. Toch hoef je niet bang te zijn voor koude voeten, want pantoffels dames van natuurlijke materialen zorgen er altijd voor dat je voeten lekker warm blijven.

Let op de vochtabsorptie

Bij het kopen van sloffen zijn er maar weinig mensen die op de vochtabsorptie letten. Zonde, want dit is juist een belangrijk aandachtspunt bij pantoffels kopen. De kans op zweetvoeten is namelijk een stuk groter als je sloffen koopt die weinig tot geen vocht absorberen. Kies je bijvoorbeeld voor wollen sloffen? Dan blijven je voeten zowel warm als droog. Dit is niet het geval als je synthetische sloffen koopt.

Kijk goed naar de pasvorm

Er zijn behoorlijk wat vrouwen die rondlopen op te grote huissloffen. Je denkt in eerste instantie misschien dat dit niet zo’n probleem is, maar je ontdekt al snel dat te grote pantoffels allesbehalve prettig zijn als je ze eenmaal draagt. Als je sloffen te groot zijn, glijden ze sneller van je voeten. Daarom is het – net als bij schoenen dames – bij pantoffels ook belangrijk om aandacht te besteden aan de pasvorm. Koop je sloffen die goed passen? Dan glijden ze niet alleen minder snel van je voet af, maar houden ze je voeten ook beter warm.

Kies voor sloffen met een antislipzool

Als je van plan bent om de sloffen voornamelijk in huis te dragen, raden wij je aan ook aandacht te besteden aan de zool. Helaas zijn er maar weinig vrouwen die hier naar omkijken. Het gevolg hiervan is dat er vaak sloffen gekocht worden met een gladde zool. Als je in huis een gladde vloer hebt liggen, glijd je mogelijk snel uit met dit soort sloffen. Kies daarom liever voor sloffen met een antislipzool.

Laat je niet leiden door de prijs

In de zoektocht naar sloffen laten veel mensen zich leiden door de prijs. Hier valt wat voor te zeggen, want niemand wil onnodig veel betalen voor pantoffels. Het is alleen niet verstandig om je keuze enkel en alleen te baseren op de prijs. Goedkope sloffen zijn over het algemeen van (veel) mindere kwaliteit dan duurdere. Doordat je ze sneller moet vervangen, ben je in totaal mogelijk meer geld kwijt aan sloffen.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?