Eieren met glitters voor Pasen – Diy

Ik heb al zin in Pasen, jij ook? Deze eieren met glitters zijn echt heel gaaf als decoratie op jouw tafel of dressoir. Super makkelijk om te maken net als onze andere diy’s maar wel heel leuk.

Zijn leg eierschillen met Mod Podge glitters. Je kunt ook alleen Mod Podge gebruiken en de glitters daarna erop plakken maar het effect is niet zo mooi als met deze supermooie Mod Podge glitters.

Eieren met glitters voor Pasen - Diy

Die je kunt vinden bij een hobby winkel of op internet bestellen. Deze eieren met glitters is de ultieme decoratie voor dit jaar. Zijn mooi in een oude eieren doos met kaarsen erbij zoals bij mij op de foto of met bloemetjes of met blauwe druifjes is ook heel schattig.

De eieren met glitters kun je ook gebruiken als theelichthouder. Op een dienblad staan ze ook heel leuk met verschillende kaarsen of Paas decoratie. Op een krans kun je ook deze mooie eieren vast plakken met een lijmpistool. In een glazen pot vol met deze eieren met glitters is ook heel leuk, maar wel met de hele schil dus niet door het midden gebroken. Super veel mogelijkheden om paasversiering te gebruiken en je huis te decoreren en sfeervol te maken voor Pasen.

Eieren met glitters voor Pasen - Diy

Deze eieren met glitters maak je in ongeveer 15 minuten.

Wel goed laten drogen dat duurt 1 tot 2 uur. Als je één van onze decoratie voor Pasen maakt laat het ons dan weten op social media met #PasenElsaRblog. Dat zouden we echt heel gaaf vinden. En voor nu heel veel plezier met maken en met het resultaat.

Eieren met glitters voor Pasen - Diy


Wat je nodig hebt:

√ Halve eierschillen
Mod Podge Mega glitters-paillettes
√ Kwast


Aan de slag:

→ Begin voorzichtig de halve eierschillen schoon te maken.
→ Met een kwast breng je ook heel voorzichtig de Mod Podge op de eierschillen, zowel aan de binnenkant als de buitenkant.


→ Laat goed drogen. Deze glitters zijn goed droog als ze helemaal mooi glimmen.

Eieren met glitters voor Pasen - Diy

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

7 Reacties

  • Inge minten
   20 maart 2019 / 1:24 pm

   Ja he Nicole, dankjewel voor je reactie.

 1. 29 februari 2020 / 2:59 am

  Gasp… so beautiful! I’d bet that glitter sparkles against the candlelight! Such a lovely Easter center piece so very perfectly themed!

  I’m featuring your project on this weekend’s DIY Salvaged Junk Projects 516. Thanks for linking up!

  • Elsa
   Auteur
   2 maart 2020 / 6:16 am

   Thank you Donna for choosing our post. It is an honor for us. Thank you so much ☻ ♥

  • Elsa
   Auteur
   15 maart 2022 / 7:34 pm

   Oke, thx ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?