Organiseer je keuken: kruiden etiketten

Organiseer je keuken kruiden etiketten

De keuken is zeker een plek waar het allemaal goed op orde moet zijn. Niemand heeft zin om te koken op een plek waar het er niet uitziet of dingen lastig te vinden zijn. Van kruiden heb je hoogstwaarschijnlijk een hoop en een goede manier om dit zo overzichtelijk mogelijk te houden, zijn etiketten. Je hebt ze in alle soorten en maten. Hier vind je precies welke voordelen je eraan hebt.

Duurzaam

Onder andere de Avery etiketten zijn 100% gerecycled en zo zijn er wel meer bedrijven die op deze manier te werk gaan. Zo zijn er een hoop etiketten die tegenwoordig gemaakt worden om meerdere malen te gebruiken. Je kan ze uitwissen en er zo iets nieuws op schrijven. Dit betekent niet constant op zoek gaan naar nieuwe labels om te kopen. Kruiden etiketten worden eigenlijk het meest in grote pakken verkocht. Soms zitten er wel 50 in. Dat zorgt ervoor dat je aan 1 pak al meer dan genoeg hebt. Dit scheelt uiteindelijk in de kosten die je ervoor maakt.

Extra informatie

Als je aan kruiden etiketten denkt, dan denk je eerst aan de naam van de kruiden, maar je kunt er nog zoveel meer mee doen. Zo zou je op de etiket ook wat meer kunnen opschrijven. Denk bijvoorbeeld aan hoe je het het beste kunt gebruiken qua hoeveelheden. Verder is het ook slim om rekening te houden met eventuele allergieën. Al helemaal als je vaak mensen over de vloer hebt, kan dit goed van pas komen. Alles wat je eigenlijk op een potje in de winkel zou vinden, kun je nu zelf duidelijk opschrijven op je label. Bij Avery kun je zelfs je etiketten laten bedrukken. Zo maak je ze op je eigen manier uniek en passend bij de rest van de inrichting van de keuken.

Organisatie

Uiteindelijk is het belangrijkste voordeel dat etiketten ervoor zorgen dat je keuken er geordend uitziet. Alle kruiden gooien in een la is nu niet echt het efficiëntste dat je kunt doen. Tegenwoordig zijn er speciale kruidenrekken die erg populair zijn. Zo kun je bijpassende potjes halen en de etiketten er allemaal makkelijk plakken. Nu ziet het eruit alsof je net in een winkel naar een schap aan het kijken bent. Het fijne aan deze rekken is, dat je in één oogopslag alles kunt zien. Zo weet je meteen of er iets op gaat en moet bijvullen.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?