Rotterdam Ik woon mooi, ik woon in Rotterdam/31

Rotterdam is een stad die Amy heeft ontdekt en helemaal geweldig vind. Volgens Amy is Rotterdam niet alleen het centrum. Er is nog heel veel meer te doen en te zien in Rotterdam. In dit artikel vertelt zij wat ze ervan vind. Ook de leuke hotspots in deze mooie stad.

Rotterdam Ik woon mooi, ik woon in Rotterdam

Rotterdam


* Wie ben je?

Hoi Ik ben Amy van Loon. In het dagelijks leven ben ik druk met verschillende dingen. Zo heb ik mijn eigen duurzame reisblog Homemade Adventures, werk ik als tekstschrijver en werk ik in een outdoor winkel. Naast al dit leuke werk vind ik het heerlijk om veel te reizen dit doe ik het liefst op een zo duurzaam mogelijke manier. Samen met mijn vriend Jeroen woon ik in Rotterdam. Jeroen is een echte Rotterdammer. Ik woon pas sinds mei 2021 in Rotterdam.

Hoi Ik ben Amy van Loon

Hoi Ik ben Amy van Loon


* Vertel iets over je woonplaats of geboorteplaats. 

Rotterdam is dus nog net geen jaar mijn nieuwe thuis stad. Er valt nog veel te ontdekken voor me. Maar ik kan zeker al wel zeggen dat ik in deze havenstad veel leuke plekjes heb gevonden.

Rotterdam

Rotterdam


*Wat zijn jouw favoriete hotspots?

Twee van mijn favoriete hotsspots zijn de Fenix loods en het Euromast park. Bij de Fenix loods kun je heerlijk op het grote terras aan het water genieten van de Rotterdamse speciaal biertjes. Daarnaast zit vind je er ook een bakkertje en een kaaswinkel.

Zodra het mooi weer is spring ik op de fiets om een rondje door het Euromast park te wandelen of daar lekker op mijn kleedje met een goed boek een paar uur te chillen.

Euromast park

Euromast park


*Wat maakt jouw stad of dorp zo uniek?

De stad heeft zoveel meer te bieden dan alleen het centrum. Voordat ik mijn vriend leerde kennen was ik ook wel eens in Rotterdam geweest, verder dan het centrum of de dierentuin kwam ik niet. Daarbij moet ik meteen zeggen dat ik het ook niet meteen een mooie stad vond. Nu, na 10 maanden wonen in Rotterdam heb ik veel meer dan alleen het centrum gezien en daarbuiten zijn zoveel leuke plekjes te ontdekken.

kubuswoningen in Rotterdam

kubuswoningen in Rotterdam


*Waarom vind jij dat onze lezers een keer jouw stad of dorp moeten bezoeken? 

Omdat het gewoon een super fijne stad is!


*Wat is er zoal te doen.

Rotterdam Markthal

Rotterdam Markthal

Zoveel!… Breng een bezoekje aan de oogstmarkt, maak een ritje met de watertaxi en wandel door kop van zuid. Bezoek het Depot of de floating farm. Uiteraard kan een bezoekje aan de markthal ook niet ontbreken tijdens jouw tripje naar Rotterdam.

Met avontuurlijke

Amy van Loon


Wil je ook net als Amy meedoen aan deze geweldige rubriek van Ik woon mooi, ik woon in… Lees hier de instructies.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?