Met deze swimwear items hoef jij nooit meer onzeker te zijn over je lichaam

Met deze swimwear items hoef jij nooit meer onzeker te zijn over je lichaam

Je jaarlijkse zomervakantie, zwempartijtjes met de kinderen, naar de wellness met vriendinnen … Tegenwoordig ‘moet’ je je het hele jaar door beach body ready voelen. En dat is niet altijd evident. Zwangerschapskilo’s die maar niet lijken te verdwijnen of een subtiel buikje kunnen je je onzeker laten voelen. Wij gingen op zoek naar swimwear items die je laten stralen!

Corrigerend badpak

Wil je niet constant lopen piekeren over je buikje op vakantie? Kies dan voor een corrigerend badpak en geen bikini. Corrigerende badpakken hebben voldoende plooien en ruches om jouw buikje te camoufleren en geven je zelfvertrouwen een instant boost. Zo ben jij helemaal klaar om te flaneren langs het strand of voor je wekelijkse zwempartij met de kids!

Tankini

Soms wil je wel eens wat anders dan een badpak dragen, maar een bikini is dan vaak een brug te ver. De ideale middenweg? Een tankini voor dames. Dit tweedelige badpak is een samentrekking van tank top en bikini. Het langere bovenlijfje is ideaal om je bovenlichaam te bedekken. Kies je voor een tankini die los om je lichaam valt, dan kan je hiermee perfect verdoezelen wat je maar wil. Een strakkere tankini leent zich dan weer prima om je rondingen in de verf te zetten.

Net zoals er corrigerende badpakken bestaan, zo ook corrigerende tankini’s. De extra plooien creëren meer taille waardoor je optisch smaller lijkt. Mag het wat sexyer zijn? Kies dan voor een mooie V-hals voor extra decolleté.

Bikiniset met hoge taille

Geen fan van een badpak of een tankini? Geen nood. Je kan altijd terugvallen op de vertrouwde bikini. Last van een buikje of striemen ten gevolge van een zwangerschap? Ga dan voor een bikinislip met hoge taille. Hiermee camoufleer je perfect wat je niet wil dat anderen zien. Terwijl je je helemaal vrouwelijk kan voelen in je bikini! Een extra voordeel van een high waisted bikini is dat het broekje je benen optisch langer laat lijken.

Voorgevormde cups

Het conventionele schoonheidsideaal is passé. Iedereen mag er zijn, in welke vorm dan ook. Maar nu er tegenwoordig vooral gefocust wordt op rondingen, kunnen vrouwen met minder rondingen zich al eens onzeker voelen. Kijk je er tegenop om naar het zwembad te trekken in je badpak of bikini omdat je kleinere borsten hebt? Kies dan voor een badpak of bikini met voorgevormde cups. Niemand zal het merken, en jij zal je er een stuk meer confident door voelen!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?