Theelichtjes voor een vakantie sfeer – Diy

Theelichtjes voor een vakantiesfeer: Kleine potjes (van toetjes bv.) en schelpenzand zijn de belangrijkste benodigdheden om deze Diy te kunnen maken. Echt een zelfgemaakt recycling project. Ik vind het altijd leuk om dingen te hergebruiken. Dat geeft me altijd een goed gevoel over mij zelf en dat ik toch bewust met toekomst bezig ben. Dit soort diy zijn leuk om met kinderen te doen in je vrije tijd. Ook met juf of meester is dit soort diy echt een aanrader.

Leuke, vrolijke zelfgemaakte theelichtjes met een vakantie uitstraling. Voor in de zomer om de tafel te decoreren voor een gezellige BBQ. Op een dienblad met verschillende potjes en op tafel zetten op een balkon. Zo maak je sfeer voor alle gelegenheden die ik hierboven heb genoemd. Je kunt ook led theelichtjes gebruiken i.p.v. de gewone theelichtjes. Die zijn zo cute en heel eenvoudig om te maken. Kijk de film hier onder, superleuk!

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @elsarblog te gebruiken, dat zullen we echt superleuk vinden. Succes! En vooral heel veel plezier met het maken.

Theelichtjes voor een vakantie sfeer - Diy


 Wat je nodig hebt:

    •  Kleine potjes

    • Mod Podge

    • Kwast

    • Schelpen zand


Aan de slag:

Begin met potjes goed schoon te maken en drogen vervolgens breng je de Mod Podge met een kwast op het potje aan.

In een diep bord doe je het schelpenzand, nu draai je het potje voorzichtig op het schelpenzand, tot dat het hele potje vol is met het zand.
Laat minimaal 4 uren drogen.
Als het droog is breng je nogmaals Mod Podge op het zand aan en laat drogen, alweer minimaal 4 uren.
Als het droog is, kun je theelichten erin doen, en de rest laat ik aan jullie over.
Gebruik jullie fantasie.
Deze theelichtjes zijn net zo leuk binnen als buiten op de tafel.
Ik zou zeggen aan de slag.

Deze theelichtjes zijn net zo leuk binnen als buiten op de tafel.

theelichtjesVolg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?