Dekbedovertrek in verschillende kleuren, maten en designs – Review –

Wij hebben allemaal denk ik wel een kamer in huis dat echt toe is aan een opknapbeurt. Dat was in ons geval(Inge) ook zo namelijk de slaapkamer.

De slaapkamer had geen sfeer, donkere kleuren en totaal niet romantisch. Ik was er helemaal klaar mee. Dus afgelopen zomer was het eindelijk zover dat we besloten om de slaapkamer eens flink aan te pakken. 1 ding wist ik zeker, dat ik alleen nog maar lichte kleuren wilde gebruiken.

We hebben gekozen voor de kleuren wit en beige. En al zeg ik het zelf het eindresultaat is heel mooi geworden, ben er zo blij mee.

Nu heb ik eindelijk zoiets van Yes dit is onze slaapkamer en dat was voorheen totaal niet. Dus je kunt wel zeggen dat onze missie geslaagd is.

 Maar om het geheel helemaal af te maken was ik nog op zoek naar een mooi dekbedovertrek. En hoe leuk is het dat ik nu de mogelijkheid had om er één te bestellen bij Dekbed-Discounter. Waar moet je eigenlijk op letten bij het aan schaffen van een dekbedovertrek. Voor mij was het belangrijk dat het makkelijk te strijken is of juist helemaal niet wat nog fijner is.
Dat het soepel valt en licht van gewicht is en lichte kleuren.
Je hebt verschillende materialen zoals: Katoen, Microvezel, Polyester, Flanel, Satijn, Percale Katoen, Katoen Polyester.
Ik heb gekozen voor 100% microvezel. Omdat het precies aan mijn eisen voldeed. Het dekbedovertrek wat ik uitgekozen heb is de “Stone Look” met de tekst “You & Me” en de kleur is beige. Ik heb het dekbedovertrek inmiddels mogen ontvangen en ben er super blij mee, precies zoals ik het in gedachten had.
De stof voelt echt lekker aan de kwaliteit is goed en je hoeft het bijna niet te strijken. En de slaapkamer is nu mooi één geheel. En wat heel belangrijk is we slapen er heerlijk onder.

Dekbed-Discounter is de grootste webwinkel in beddengoed in de Benelux. Ze bieden de scherpste prijs voor: Dekbedovertrekken, Dekbedden, Kussens, Moltons, Hoeslakens, Matrassen en sinds kort ook Boxsprings. Die in verschillende kleuren, maten, lengtes, breedtes, materialen en elektrisch verstelbaar te verkrijgen zijn.

Ze hebben een groot assortiment aan dekbedovertrekken van verschillende merken zoals: Walra, Night Life, Dreamhouse Bedding en Essara. Verschillende soorten designs: Modern, Romantisch, Sterren, Strepen, Stippen, Ruiten, Patroon, Kinder, Natuur, Bloemen, Landschap, Dieren, Veren en Luxe Tekst. Van kindermaten tot en met lits-jumeaux.
Je hebt 14 dagen bedenktijd bevalt het achteraf toch niet kun je het zonder problemen terug sturen.
Ook is er de mogelijkheid om achteraf te betalen en de levering is ook super snel.

 

Ben je nog op zoek naar een dekbedovertrek en wil je ook een heerlijke nachtrust neem dan snel een kijkje op Dekbed-Discounter. En profiteer nu nog van de voordeel aanbiedingen. Wij zijn er in ieder geval super te vreden over.

Liefs Elsa & Inge

 

 *Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Delen:

6 Reacties

  1. wmnatuurfotografie
    5 februari 2018 / 8:36 pm

    Inge en Elsa,Een mooi onderwerp en mooi omschreven.

    • Inge Minten
      5 februari 2018 / 9:05 pm

      Dankjewel Wilco altijd leuk om te horen.

    • Anoniem
      5 februari 2018 / 9:21 pm

      Ook hele mooie foto's ��

  2. Ingrid Ferwerda-Jacobs
    7 februari 2018 / 11:48 am

    Ontzettend mooie keuze én review!

    • Inge
      7 februari 2018 / 7:16 pm

      Dankjewel Ingrid altijd leuk om te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?