Vier feest de hele winter door!

Vier feest de hele winter door!

De kerst- en nieuwjaarsdagen zijn nog maar net verteerd of er staan vaak al enkele nieuwe feestjes op het programma. Welk drankje kun je het beste serveren ? We geven je een handvol tips waarmee je ook in het nieuwe jaar vast en zeker zult scoren!

Bubbels

Hoe je het draait of keert: bubbels doen het altijd goed. Het geeft je avond een feestelijk elan en het drinkt ook heel erg gemakkelijk. Ben je een liefhebber van de Spaanse Cava dan kun je vandaag zeker je gading vinden met vele varianten aan klassieke witte bubbels. Wil je toch al een beetje de zomer laten lonken, dan kun je een rosé Cava inschenken. Kies altijd voor kwaliteit en neem niet zomaar de goedkoopste cava die je in de winkelrekken vindt. Durf op zoek te gaan naar een cava met een opwekkende of stevige smaak die ook voor je gasten een ware ontdekking is. Kijk zeker ook eens naar een promotiepakket met enkele flessen cava om de verschillende smaken te verkennen. Zo kun je eerst een proeversavond organiseren met je gezin om daarna één of meerdere dozen te bestellen van jouw favoriet voor het feestje!

Cocktails

Droom je weg bij de vele cocktailbars die je al bezocht in binnen- en buitenland? Dan heb je waarschijnlijk al veel kunnen stelen met je ogen en kun je intussen zelf aan de slag gaan om je favoriete cocktail klaar te maken. De hit van het moment is een Pornstar Martini met onder andere vodka en passievrucht. Durf het echter ook eens erg verrassend aan te pakken en vermeng 4 oz. heerlijke Chardonnay met 1 kop suiker en 1 kop water in een prachtig glas. Werk je cocktail af met komkommerplakjes en een plakje limoen. Zo kun je jouw gasten trakteren op een heerlijke cocktail die lekker fris smaakt, ook in de winter, dankzij de heerlijke chardonnay wijn. Een absolute aanrader!

Mocktails

Het zou kunnen dat enkele gasten bewust hebben gekozen om geen alcohol te drinken. Zo willen ze bijvoorbeeld een maand detoxen of meedoen aan een tournée minérale. Het kan dan knap lastig zijn om toch iets lekkers te serveren. Gelukkig vind je vandaag ook alcoholvrije cava of kun je aan de slag gaan met lekkere siropen als basis voor het bereiden van een heerlijke mocktail.

Rode wijn

Wanneer het buiten vriest, is er niets zo gezellig dan samen te dineren met een lekker glaasje rode wijn. Het mag in de winter al een wat zwaardere wijn zijn dus een lekkere bordeaux mag niet ontbreken op je lijstje. Voor de liefhebbers van glühwein, voorzie je een wijntje dat zich laat verwarmen en lekker smaakt. Wat je ook kiest, je viert de hele winter alvast feest in stijl!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?