Vijf cadeautips voor je kind!

Vijf cadeautips voor je kind

Is jouw kind binnenkort jarig? Het blijft altijd lastig om een leuk cadeautje uit te zoeken, voor welke leeftijd dan ook! Om het zoekwerk voor jou iets te verlichten, hieronder wat tips vanuit ons voor een tof cadeau.

 

Het vieren van een kinderverjaardag

Voorafgaand aan de zoektocht naar het perfecte cadeau, vergt een kinderverjaardag flink wat voorbereiding. Het feest organiseren is niet niks en kost een hoop tijd en inspanning. Wij delen enkele tips & tricks.

TIP 1 Maak een afspraak samen met je kind om samen even te gaan zitten. Kijk wat zijn of haar wensen zijn. Kies samen de gasten, de activiteiten en de dag uit. Probeer je kind het gevoel te geven dat jullie dit “samen” regelen. Niets leuker dan dat.

TIP 2 Maak samen een verjaardagslijstje met alle cadeauwensen. Wat zou jouw kind graag willen krijgen van de familie en alle vrienden? Verzamel een aantal leuke cadeautjes die je kind regelmatig kan gebruiken. Een goed idee is om samen naar de speelgoedwinkel te gaan om ideeën op te doen voor het lijstje. Wanneer gasten vragen naar de cadeauwensen van je kind, heb jij alvast een lijstje klaar.

TIP 3 Maak een boodschappenlijstje. Zorg dat je niet alle boodschappen nog op het laatste moment hoeft te doen, maar verdeel dit over de dagen voorafgaand aan de grote dag. Dit scheelt een hoop stress wanneer je toch nog enkele items bent vergeten. Belangrijk is dat er genoeg hapjes en drankjes in huis zijn voor alle genodigden. Vergeet ook zeker de verjaardagstaart niet! Inclusief kaarsjes en vuurwerk voor een echt knalfeest.

TIP 4 Maak foto’s! Na het feest kun je alle gemaakte foto’s verzamelen in een mooi album. Geloof ons, deze fotoboeken worden alleen maar leuker en ben je jaren later nog steeds niet zat.

 

Onze cadeautips

Kun je al het bovenstaande afvinken? Dan is het tijd om het cadeau te regelen! Het is natuurlijk fijn als je kind een verjaardag lijstje heeft gemaakt, maar mocht dit niet het geval zijn, dan hebben we hier een aantal leuke cadeau ideeën voor je.

  1. Geef je kind een abonnement op een magazine cadeau. Zo heeft hij of zij iedere maand weer opnieuw een cadeautje door de brievenbus. Wanneer kinderen plezier hebben in lezen, gaan ze vaker lezen, worden ze hier beter in en blijven ze lezen! Een cadeau dat ook nog een goed is voor de ontwikkeling dus.
  2. Een dagje op pad vindt ieder kind leuk. Denk hierbij aan een pretpark, musea of dagje met de trein. Niet zo veel te besteden? Vaak mogen kinderen zelfs gratis naar binnen bij musea, maar er zijn ook genoeg gratis speeltuinen en andere uitjes te bedenken.
  3. Beoefend je kind een bepaalde sport? Geef hem of haar dan leuke items of accessoires hiervoor cadeau!
  4. Een cadeautje voor je kind én voor jezelf: een gps horloge kind! Ideaal om je kind een beetje in de gaten kunnen houden en ook nog eens tof voor je kind. Met het nieuwste NEO model van One2Track kun je zelfs samen videobellen. Ook is het gps horloge een goede vervanging voor een dure smartphone.
  5. Een ander leuk cadeau voor je kind is een album met foto’s, zoals we ook hierboven al noemden. Hierin kan je zelf leuke teksten schrijven bij de foto’s van bijvoorbeeld de vakantie of het uitje. Zo kunnen jullie telkens weer deze mooie herinneringen ophalen.

 

Image by atlascompany on Freepik
Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?