Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Britt Deel 15

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 15. Yeahhh… vandaag hebben we Deel 15 bereikt. We weten nog goed dat we begonnen met Deel 1 van deze rubriek. Wij vonden het heel spannend. Wisten natuurlijk niet of dat we voldoende aanmeldingen zouden krijgen. Maar dat was zeker niet het geval. Tot op de dag van vandaag krijgen we nog steeds leuke verhalen binnen van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Echt heel tof.

Voor Deel 15 willen we jullie graag voorstellen aan Britt van de blog Global-treasure. Op de blog van Britt kun je van alles vinden op het gebied van reizen, lifestyle, beauty en nog veel meer. Zeker de moeite waard om een keer een bezoekje te brengen op de blog van Dailydazzle.nl. Maar nu eerst gaan we door naar de antwoorden van Britt op onze vragen. Heel veel lees plezier. En tot de volgende Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?.

Wil je ook net als Britt  mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Britt van de blog

Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Hoi, mijn naam is Britt en ik blog sinds kort op global-treasures! Ik ben geboren en getogen in een klein dorpje in het gezellige Brabant en daar woon ik nu, met mijn twintig jaar, nog steeds. Op het moment studeer ik (even) niet want ik ben net terug van een lange reis. Maar daar hoor je zo meteen meer over!

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik toch al heel wat landen heb bezocht, ook al ben ik pas twintig. Vroeger gingen we met ons gezin voornamelijk naar landen in Europa, en de laatste jaren kwam daar verandering in en gingen we op onderzoek uit in landen buiten Europa. Daardoor bezocht ik plekken als: Dubai, Egypte en de Verenigde staten. En nog niet zo lang geleden (Maart-Juli) maakte ik een reis helemaal in mijn eentje. Daarbij bezocht ik het geweldige Nieuw-Zeeland, Australië en Bali. Kriebelt het bij jou om ook zo’n reis te maken? Doe het! Ik beloof je dat je er geen spijt van zal krijgen.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Uit alle landen waar ik ben geweest is Nieuw-Zeeland toch wel mijn favoriet. Je kunt daar de mooiste wandelingen maken, de gaafste foto’s schieten en je kunt daar gewoon alleen maar genieten. Bij iedere plek waar je komt denk je: Mooier dan dit kan het niet worden. En ja hoor, de volgende plek is toch nét weer wat mooier. Onvoorstelbaar is het!

Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

De Verenigde Staten. Toen ik hier was met mijn ouders en broer, huurden we een camper en gingen we gewoon lekker rondrijden. Eenentwintig dagen lang heb ik alléén maar genoten want ook hier zagen we de mooiste dingen. Plekken die we hier bezochten waren onder anderen; Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, San Diego en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen. Absoluut een onvergetelijke reis!

Wat is jouw 2e favoriete bestemming?De Verenigde Staten
Wat is jouw 2e favoriete bestemming? De Verenigde State

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Het was voor mij nogal een challenge om mijn mooiste foto uit te kiezen. Ik maak namelijk zóveel foto’s. Máár ik heb er uiteindelijk een uitgekozen! Deze foto heb ik gemaakt in Nieuw-Zeeland en ik ben best wel trots op deze foto. Het fel blauwe water, de herfstkleuren en bergen op de achtergrond. Als ik naar deze foto kijk word ik gewoon weer helemaal blij, haha!

Nieuw-Zeeland fel blauwe water, de herfstkleuren en bergen op de achtergrond.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom? 

Dubai was voor mij het minst leuke. Dat is natuurlijk geen land, Dubai valt onder de Verenigde Arabische Emiraten, maar aangezien ik alleen in deze stad ben geweest heb ik het even specifiek daarover. Begrijp me niet verkeerd, Dubai is een hele leuke stad, maar er is niet super veel te doen. Daarnaast ben je verplicht (uit respect voor hun cultuur) om een rokje of broek te dragen die over je knieën komt en moet je je schouders bedekt hebben. Dat is ook niet echt plezierig met die temperaturen daar.

En wij als Europeanen zijn daar erg interessant en dan heb ik het vooral over het oudere deel van de stad. Er worden gewoon “stiekem” foto’s van je gemaakt of mensen komen gewoon naar je toe om met je op de foto te gaan. Iedereen kijkt zo extreem naar je dat ze zowat achterstevoren gaan lopen om jou te kunnen bekijken. Heel fijn is dat natuurlijk niet..

Dubai

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Australië of de Verenigde Staten. In Australië heb ik alleen maar de oostkust gedaan, wat een heel klein deel is van het immens grote Australië. Er is nog zoveel meer te zien en te doen dat ik hier nog wel een keer terug zou willen. Maar tegelijkertijd zou ik ook nog een keer naar de Verenigde Staten willen. Natuurlijk moet je New York een keer gezien hebben en zou ik een bezoekje willen brengen aan Florida!

Liefs Britt


Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?