Hotspot: Hop On Hop Off Festival 2018 in Breda.

Het Hop On Hop Off Festival vond plaats in het weekend van vrijdag 6 april t/m zondag 8 april. De kunstijsbaan te Breda was omgetoverd tot het grootste speciaalbier en foodtruck festival van de Benelux. Zaterdag middag rond de klok van 14.00 uur zijn Elsa en Ik met de trein vanaf Eindhoven naar Breda vertrokken. Het was een relaxed treinritje binnen 40 minuten waren we op het station van Breda.

Van hieruit wilde we met de bus naar het Festival. Maar dat was nog niet zo makkelijk. De eerste bus vertrok pas over een uur. Dus zijn we verder gaan kijken of er geen pendelbussen waren die naar het Festival reden. Dat was dus niet het geval, wat heel jammer was. Want je zou toch zeggen bij zo,n groot Festival zet er dan extra bussen op.Naar wat rond te hebben gelopen hadden we toch maar besloten om een taxi te nemen. Wat ons ook opviel tijdens onze rit met de taxi dat er weinig tot geen reclame was van het Festival. Eenmaal aangekomen op het Hop On Hop Off Festival gingen we ons startpakket ophalen wat bestond uit een proefglas met het logo erop van het Festival en drie muntjes.

Hop On Hop Off Festival.

Het Festival was groots opgezet. Er stonden 50 brouwers en 30 foodtrucks. We zijn eerst de hele ronde af geweest om eens te kijken wat er allemaal was te zien. Het zag er heel gezellig uit. Brouwers uit het hele land met lekkere biertjes. Zij vertellen met heel veel enthousiasme over hun producten. Ruim voldoende eetgelegenheden voor ieder wat wils.

Wij zijn begonnen bij Bierbrouwerij Rakker waar we een Royale Rakker bierroomijsje hebben genuttigd. Wat overigens heel lekker was, we hebben er echt van genoten.

Hop On Hop Off Festival, bakje Royale Rakker speciaalbierroomijs.

Het werd steeds drukker en de sfeer zat er goed in. Iedereen was even aardig en lekker van een biertje of hapje aan het genieten. Het was heel relaxed. Van al dat lopen hadden we toch wel honger gekregen. Bij Barra Paella hebben we een goed gevuld bordje gegeten met paella.

Ze bereiden verse paella’s rijk gevuld met kip, vis, schaal en schelpdieren. Het was echt overheerlijk. Complimenten voor de chefs. En we wilde er ook graag een biertje bij. We hadden ervoor gekozen om bij de mannen van Rakker bierbrouwerij een biertje uit te kiezen. we kozen voor de Royale Rakker Tripel Grand Cru. Wat heerlijk smaakte bij de paella.

Hop On Hop Off Festival, Barra Paella Catering

We waren echt aan het genieten van het heerlijke eten het biertje maar ook van de mensen. Mooi om te zien dat iedereen het naar hun zin had. Hier een aantal foto,s zodat jullie kunnen zien wat wij bedoelen. Deze mooie foto,s zijn natuurlijk weer gemaakt door Elsa.

Hop On Hop Off Festival,

Hop On Hop Off Festival.
Hop On Hop Off Festival.

En er was natuurlijk ook  live muziek. Wij hebben heel erg genoten van Miel on Tour. Een zanger en gitarist. Hij kon wel zo goed zingen. Echt super!!!. Heel knap hoe hij dat in zijn eentje voor elkaar kreeg.

Hop On Hop Off Festival, Miel on Tour

Wij vonden het Hop On Hop Off Festival zeer geslaagd. Hebben een heerlijk dagje gehad. Alleen twee minpuntjes het vervoer en de reclame voor het festival maar verder was het helemaal toppie!!!.

   Groetjes ☻

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?