Kerstcadeaus voor hem – Review

Kerstcadeaus voor hem

Kerstcadeaus voor hem: Hoi hoi, de december maand is weer in zicht. Altijd vol gezelligheid en cadeautjes. De ene doet cadeautjes met Sinterklaas en de andere met Kerst. In ons geval doen wij cadeautjes met de Kerst. Toen de kinderen nog jong waren vierden we het 5 december, maar nu ze “volwassenen” zijn vieren we het 24 december. En jullie???.

Het is altijd een gezellige tijd, kerstboom opzetten, cadeautjes uitzoeken, menu samenstellen, boodschappen doen. Het is een drukke tijd maar wel leuk. Maar vinden jullie het nu ook niet lastiger om een cadeautje uit te zoeken voor een man dan voor een vrouw. Nou ik wel, maar heb nu een website ontdekt met leuke, grappige “kerstcadeautjes voor hem”.

Kerstcadeaus voor hem


Radbag.nl is een webshop gespecialiseerd in hippe gadgets.

Dit van origine Oostenrijkse bedrijf werd in 2008 opgericht en heeft uiteraard een Nederlands sprekende helpdesk. Het magazijn bevindt zich in Wijchen. Op de site kun je kiezen voor artikelen voor ‘hem’ of  ‘haar’ maar ook voor vader en Moederdag.

Ook hebben ze een afdeling waar de nieuwe producten worden getoond. De gadgets kun je selecteren op basis van de prijs.
De bestel procedure verloopt heel makkelijk. Je legt de artikelen van je keuze in de digitale winkelmand en rekent af bij de kassa met Ideal, PayPal, of Creditcard.

Mocht het artikel toch niet bevallen, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retour sturen. Bij Radbag vind je fantastische cadeaus of gadgets voor elke gelegenheid. B.v. voor een verjaardag, Sinterklaas, Moederdag, housewarming, carnaval,  spooky Halloween, huwelijk, valentijn, pasen, afstudeer en voor de kerst.

Om nu even terug te komen op een kerstcadeautjes voor de man, heb ik een kleine selectie gemaakt van wat er te koop is.


∗Voor de mannen die van fotografie houden is hier de Fuji instax mini 90 neo classic. Direct foto,s net zoals vroeger met de polaroid.Verschillende opname programma’s, snapshots.

Foto van Radbag: Fuji instax mini 90 neo classic

Foto van Radbag: Fuji instax mini 90 neo classic


∗Ophangbord voor sleutels in de vorm van een retro cassettebandje, schrijf zelf de gewenste tekst, misschien zoiets van vergeet je sleutels niet!!!.

Foto van radbag: Ophangbord voor sleutels in de vorm van een retro cassettebandje

Foto van radbag: Ophangbord voor sleutels in de vorm van een retro cassettebandje


∗BBQ-Grill, vermomd als gereedschapskist. De draagbare gereedschapskist is makkelijk mee te nemen naar het strand, picknickveld of gewoon achter in de tuin. Klap hem open en steek de kolen aan en je kunt gaan bbqen, hoe cool is dat.

Foto van radbag: BBQ-Grill, vermomd als gereedschapskist

Foto van radbag: BBQ-Grill, vermomd als gereedschapskist


∗Pizza bord met snijder. Voor de stoere man die van pizza’s houdt.

Foto van radbag: Pizza bord met snijder

Foto van radbag: Pizza bord met snijder


Dit was maar een kleine collectie van wat er allemaal te vinden is. Zoek je nog een leuke gadget of een cadeau voor hem voor de Kerst dan raad ik je aan om een kijkje te nemen, het is echt de moeite waard. Ik zelf ben voor het pizzabord met snijder gegaan, en hij bevalt prima!!!. Lekker op de bank met je pizzabord en dan heerlijk genieten van je pizza.

Groetjes

*Deze blogpost is gesponsord

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?