Tips voor chique herfst outfits

Tips voor chique herfst outfits

Het is verleidelijk om in de herfst weg te kruipen in een slobberige trui. Maar vergeet niet dat je dit seizoen ook heel chic voor de dag kunt komen! In het onderstaande artikel delen we 5 handige tips en tricks om zelf een chique herfst outfit samen te stellen. Het is een stuk eenvoudiger dan je misschien denkt.

 

Tip 1. Investeer in een chique mantel

De herfst is de ideale periode voor mooie jassen. Een dikke gewatteerde winterjas is nog niet nodig. Geef jouw outfit daarom een chique twist met een wollen mantel. Deze lange of halflange jassen hebben een elegante uitstraling. Je kunt kiezen voor een recht model of juist voor een getailleerde mantel met een ceintuur. Zorg ervoor dat de kleur gemakkelijk te combineren is. Neutrale tinten zoals zwart, bruin, beige en grijs zijn altijd mooie opties. Houd je wel van een speelse look? Ga dan voor een wollen mantel met ruitjes.

Tip 2. Draag een lange jurk

Vrouwelijke jurken zijn echt niet alleen geschikt voor de zomer. Ook in het najaar kun je dit chique kledingstuk nog dragen. Vooral de jurken met een midi of maxi lengte zijn ideaal voor de herfst. Draag er een panty, maillot of thermo legging onder om warm te blijven. Sommige jurken kun je zelfs leuk stylen met een coltrui eronder. In de winter kun je de zwierige jurkjes vervangen voor wat dikkere gebreide jurken. Kijk voor meer inspiratie eens naar het brede assortiment van Ulla Popken. Hier vind je ook prachtige jurken voor grote maten!

Koop een sjaal van goede kwaliteit

Tip 3. Koop een sjaal van goede kwaliteit

Is een tussenjas of wollen mantel net iets te fris? Draag er dan een mooie sjaal bij. Schaf een sjaal aan van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee blijf je lekker warm en geef je tegelijkertijd de outfit een chique touch.

 

Tip 4. Draag veel neutrale kleuren

Een hele eenvoudige manier om chic voor de dag te komen, is door vooral neutrale kleuren te dragen. Op deze manier kun je geen kleuren ‘mismatchen’. De kledingstukken vormen altijd een mooi geheel! Bovendien zijn ton sur ton outfits nu erg populair. Zelfs koningin Máxima draagt ton sur ton looks.

Maak je herfst outfit af met een hoed

Tip 5. Maak de outfit af met een hoed

Maak jouw herfst outfit compleet met een chique hoed. Denk aan een zwarte of beige Fedora hoed met brede rand. Voor een echte Parisienne look kun je een wollen baret uitproberen. Draag deze altijd een beetje schuin voor een nonchalant effect.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?