Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Jasmina Deel 64

Jasmina zit vandaag in de rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Jasmina heeft een eigen blog genaamd Sparklesinside. Ze houdt van lekker koken, reizen, creatief bezig zijn en dan vooral van het organiseren van verjaardagen, bruiloften en babyshowers. Je kunt haar dan ook inhuren voor het stylen van jou feestje. Hoe leuk is dat. En al deze passies vind je dan ook terug op haar lifestyleblog. Je komt er echt diverse onderwerpen tegen heel leuk om te lezen wat Jasmina allemaal bezig houd.

En er staan me toch ook lekkere Surinaamse recepten op. Dus zeker de moeite om eens een kijkje te nemen. Maar nu gaan we door naar onze favoriete rubriek waar je kunt lezen wat Jasmina haar favoriete vakantie bestemming is. En kun je haar foto bewonderen van haar vakantie in Kaapverdië.

Tip: Volg Jasmina op haar Facebook  en Instagram 

Wil je ook net als Jasmina mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Jasmina Deel 64


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Jasmina, 34 jaar  en getrouwd met mijn grote liefde. We wonen samen in het Westland met onze prachtige dochter van 1,5. Ik ben geboren en getogen in Stadskanaal, maar woon al 10 jaar in het Zuid Holland.
Mijn ouders zijn een Nederlandse vader en een Surinaamse moeder en ik heb een zusje die 2 jaar jonger is.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Even tellen hoor;p ik denk ongeveer 26 (uit mijn hoofd geteld).

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Ik vind het erg lastig hoor om een favoriete bestemming te kiezen. Elk land heeft zijn eigen charme. Ik denk dat Dubai 1 van leukste vakanties was.

Dubai: foto van sparklesinside

Dubai: foto van sparklesinside

Dubai, Jumeirah-moskee

Dubai, Jumeirah-moskee: Foto van sparklesinside

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ik denk dat dat Kroatië was, en dan de vooral de watervallen van Plitvicka Jezera. Dit was het mooiste stukje natuur dat ik ooit heb gezien.

Kroatie, watervallen van Plitvicka Jezera: foto van sparklesinside

Kroatie, watervallen van Plitvicka Jezera: foto van sparklesinside

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Het strand in Kaapverdie.

 Kaapverdie: Foto van sparklesinside

Kaapverdie: Foto van sparklesinside

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Ik denk Tunesië, ook al ben ik er twee keer geweest. Ik heb hier zelf helaas geen foto’s van.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Naar welk land niet?! Mijn bucket list is te lang! Thailand staat denk ik op nummer 1, maar naar Maleisië en Bali wil ik ook nog graag.

Groetjes,
Jasmina

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?