Wat kun je een man geven voor Valentijnsdag?

Wat kun je een man geven voor Valentijnsdag

Valentijnsdag staat weer voor de deur, dus het wordt tijd om alvast na te gaan denken over cadeaus. Het kan altijd lastig zijn om te bedenken wat je dit jaar nu weer moet kopen of maken, daarom is het fijn dat er op internet heel veel ideeën en suggesties staan. Ten eerste moet je je natuurlijk bedenken wat jouw man leuk vindt en daar kun je dan verder op borduren. Als je man een hobby heeft, kun je misschien iets in die richting bedenken. In dit artikel helpen we je een beetje op weg, hopelijk maakt dat de keuze iets makkelijker!

Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag, dus als je écht indruk wilt maken ga je de keuken in! Waar houdt je man van? Misschien kun je zijn lievelingseten maken, dan heb je direct een goede binnenkomer. Je kunt natuurlijk ook een nieuw recept uitproberen. Zorg dan wel dat het niet té moeilijk is, je wilt namelijk niet het risico lopen dat het mislukt. Mocht het wel mislukken, hebben jullie misschien een leuk verhaal voor jullie kleinkinderen later. Je kunt ervoor kiezen om een lekker ontbijt te maken, die jullie samen op bed oppeuzelen. Of ga samen de keuken in om een gezellige brunch klaar te maken, leuk om dit samen te doen! Of, als je een beetje romantiek wilt, zorg dan voor het diner. Kaarsjes aan, muziekje op de achtergrond en lekker eten. Wat wil een mens nog meer?

Een luchtje doet het altijd goed

Heb je niet veel inspiratie of geen zin om heel erg uit te pakken? Een luchtje doet het altijd goed! Iedereen houdt van lekkere parfums, dus als je weet van welke geuren jouw man houdt is dat ook een leuk Valentijnscadeau! Daarnaast vinden sommige mensen het leuk om de wat duurdere luchtjes te krijgen in plaats van zelf te kopen. Weet je niet goed welke geur je man lekker vindt, dan kun je ook een paar miniaturen kopen. Zo kan je man een aantal uitproberen en wie weet ontdekt hij wel een nieuwe lievelingsgeur!

Koop een mooi sieraad

Wil je écht indruk maken? Ga dan voor een Valentijnscadeau van Lucardi en kies voor een mooi sieraad. Het ligt natuurlijk aan het type man wat wel en niet in de smaak valt, maar een stoere ring kan voor iedere man. Het is wel handig om te checken of je man graag zilver of goud draagt, want het is zonde als je je bent doet om iets te kopen wat uiteindelijk niet wordt gedragen. Heeft hij al een ring? Meet deze dan stiekem, zodat je de juiste maat koopt. Wil je geen ring kopen? Dan kun je ook voor een stoere ketting gaan, als jouw man daarvan houdt.

 

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?