De lekkerste soeprecepten voor je op een rij – Food

Ik heb hier De lekkerste soeprecepten voor je op een rij. Het zijn in totaal 30 soeprecepten die ik graag met je wil delen. En daarvoor wil ik graag onze collega bloggers voor bedanken, echt super dat wij deze heerlijke recepten met onze lezers mogen delen. Met deze soeprecepten zet je een heerlijke soep op tafel. Van snelle soep tot maaltijdsoep.

 De lekkerste soeprecepten

De lekkerste soeprecepten


Soep is één van de oudste gerechten en wordt over de hele wereld gegeten. Het is lekker als voorgerecht maar ook zeker voor de lunch.


Eigenlijk vindt ik zelf dat een kopje soep er altijd wel in gaat. Zelf ben ik dol op deze tomatensoep, o zo lekker!!!. Hou sowieso van soep ga dan ook zeker een aantal van deze recepten proberen.

2. Bloemkoolsoep
thuisopnummer14.nl
3. Erwtensoep
thuisleven.com
4. Bamisoep met kip
domeaflavour.nl

En niet vergeten dat soep ook heel voedzaam is maar niet alleen dat het bevat ook veel vocht wat natuurlijk heel belangrijk is voor ons lichaam.


En bovendien als je vooraf een soepje neemt eet je minder vast voedsel daarna. Wat heel handig kan zijn als je op je gewicht wilt letten.


Met soep kun je alle kanten op qua smaak en ingrediënten en dat laten we je graag zien in dit artikel. Echt een hele variatie aan soepen die voorbij komen.


Heel veel plezier met het lezen van deze soeprecepten en nog veel meer plezier met het maken van één of meer van deze soepen.

Tip: Courgettesoep van Claudia


Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

  1. 23 januari 2019 / 11:21 am

    Hmmm, ik krijg helemaal zin in soep nu. Wij aten afgelopen maandag tomatensoep die ik maakte met zo’n pakket van de AH.

    • Elsa
      23 januari 2019 / 7:31 pm

      Ja Nicole, lekker!! Ik vind meestal de erwtensoep van mijn schoonmoeder heerlijk!! ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?