Creatieve Linkparty favorieten van December -Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van December is de laatste van 2021. Ik heb met veel plezier meegedaan met deze creatieve uitdaging en ik heb er geen spijt van. Elke maand moesten we iets creatiefs bedenken om te maken in een bepaald thema. Was leuk om te zien alle projecten voorbij te zien komen, die werden gedeeld. Zoals elke maand heb ik mijn favorieten met je gedeeld en dat is waar dit artikel om gaat. Mijn favorieten van de maand december met als thema klei.

Helaas waren er deze keer niet zoveel deelnemers, wat ik heel erg jammer vind. Ook is het voor mij de laatste keer dat ik als co-host meedoe met#creatievelinkparty. Ik vond het superleuk en ik zal altijd artikelen delen als er meer link party’s zijn. Altijd leuk om mee te doen.

Ik wil jullie via deze weg nogmaals heel erg bedanken dat ik met jullie (Melanie, Emmy en Natasha) mee mocht doen. Vooral Natasha heeft heel veel geduld met mij om dingen uit te leggen en ook af en toe geholpen om alles netjes te kunnen publiceren. Echt super bedankt hiervoor!

Creatieve Linkparty favorieten van December

Creatieve Linkparty favorieten van December


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van December

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van December

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Webkonijn: Fotohouder maken met klei

Webkonijn: Fotohouder maken met klei

Emmy en ik zijn dol op klei en op fotohouders. Wanneer ik op #creatieveLinkparty deze fotohouders zag, was ik meteen verkocht. Zo simpel maar zo mooi. Met klei kun je een eigen vorm geven aan je fotohouder. Zo gaaf! Vind je niet?


dinos_en_regenbogen:#creatievelinkparty

dinos_en_regenbogen: Spelen met klei

Natascha heeft op haar Instagram deze foto gedeeld en tegelijk laat ze zien, hoe spelen met klei heel leerzaam is.

Ik zal zeggen volg dinos_en_regenbogen en krijg veel tips🎓Educatief materiaal 🖌️✂️Knutselen 😃& nog veel meer!… vooral als je dol op Dinosaurussen bent.


Webkonijn: Foam clay

Webkonijn: Foam clay

Deze leuke knotsgekke figuurtjes zijn gemaakt van Foam clay. Deze soort klei bestaat al een tijd maar ik ben nooit met deze klei aan de slag gegaan. Volgens Emmy is Foam clay is een soort van gelachtige materie met hele kleine piepschuim balletjes er in. Ik ben wel nieuwsgierig! Jij ook?


Dit waren mijn favorieten van de maand December. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?