De magie van luxueuze sieraden

Toegegeven: we hebben er allemaal al van gedroomd om dat ene horloge van een celebrity ook rond onze pols te dragen. En wie droomt er niet eens weg bij een exclusieve ring of hangertje waarover je ook nog eens vele complimentjes krijgt. Maar waarop moet je letten als je een sieraad koopt dat ook luxe uitstraalt? 

De magie van luxueuze sieraden

De magie van luxueuze sieraden


Bepaal je eigen stijl 

Een stijlvol juweel maakt je outfit exclusief. Door de juiste combinatie te vinden tussen blingbling en sober zwart bijvoorbeeld, creëer je een tijdloze look. Het assortiment aan juwelen is vandaag zeer uitgebreid en toch blijft het belangrijk om steeds te vertrekken vanuit jouw eigen stijl.

Moet het juweel elegant zijn of ga je eerder voor stoer? En wat met de kleur van het metaal? Zou roségoud beter passen, omdat je al bijpassende schoenen hebt met een rosé accent of ga je toch liever voor zilverkleurig? Het zijn misschien vragen die je kunnen helpen bij je zoektocht naar de ideale items. 


Wees proactief 

Het is vaak zo dat je sieraden koopt en achteraf denkt: ‘Had ik maar een bijpassende armband gezocht?’ Je bent heus niet de enige in die situatie dus wees die gedachte volgende keer te slim af en ga meteen voor een totaallook. Items die bij elkaar passen, zal je ook het langst en het vaakst dragen omdat ze zo goed uitgekozen zijn en weerspiegelen wie jij bent. 

De magie van luxueuze sieraden

De magie van luxueuze sieraden

Er zijn heel wat sieraden op de markt die eigenlijk wel bij elkaar passen maar niet meteen samen worden aangeboden. Laat dat nu net een uitdaging zijn om jouw exclusieve stijl te ontwikkelen! Oorbellen die matchen met een bijpassende ketting en hanger zijn altijd top. Kies voor dezelfde metaalkleur en ga vervolgens op zoek naar fijnere of net robuustere vormen zodat ze bij elkaar passen.

Voor een armband mag je altijd iets extravaganter uit de hoek komen. Een armband met het logo van een bekend merk geeft vaak dat tikkeltje extra bij een mouwloze jurk en straalt exclusiviteit uit. Een schakelarmband maakt je outfit stoerder en ga zo maar door. 


De magie van luxueuze sieraden: Voor het leven 

Koop je een juweel voor een bepaalde gelegenheid? Dan kun je kiezen voor fashion jewelry. Maar wil je een sieraad langer dragen, dan is een zilver of een verguld exemplaar een goed idee. Ze zijn duurder in aankoop maar zorgen voor jarenlang plezier.

Wil je helemaal zeker zijn van een levenslang gebruik, dan ga je voor (wit)gouden sieraden met een tijdloos karakter. Een gouden ring of gouden stekertjes met een diamant: grote kans dat ze tot je favorieten behoren en veelvuldig gedragen zullen worden. Dat is misschien nog de beste aankoop! 


Luxueuze sieraden: Horloge 4ever 

Als je de foto’s van Michelle Obama, prinses Diana of Kate Middleton met een bijzonder horloge al eens hebt gespot, dan is je misschien het juweliershuis Cartier opgevallen. Het juwelenmerk brengt iconische modellen op de markt .

Een Cartier horloge is vervaardigd uit 18 karaat goud, kan gegraveerd worden met een persoonlijke boodschap en is de investering absoluut waard omwille van de blijvende waarde. Het saffierglas beschermt de wijzerplaat optimaal tegen krassen, wat een belangrijke meerwaarde biedt. De horloges bevinden zich dan ook in de hogere prijsklasse. Het is dan misschien geen koopje maar wel hét perfecte juweel voor het leven! 


De magie van luxueuze sieraden

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?