De perfecte Apple Watch band voor elke gelegenheid

De perfecte Apple Watch band voor elke gelegenheid

Met het juiste bandje kan je jouw Apple Watch helemaal aan jouw smaak aanpassen. En natuurlijk aan de gelegenheid waarbij je je Watch draagt. Hieronder lees je welke bandjes aanraders zijn voor verschillende activiteiten en gelegenheden.

Sport en fitness

Bij sporten hoort natuurlijk een Apple Watch band met een sportief uiterlijk. En het is belangrijk dat je bandje comfortabel zit en ook bij intensief bewegen goed op zijn plek blijft zitten.

Siliconen Apple Watch bandjes zijn een geliefde keuze. Deze sluiten goed aan en zitten fijn. Bovendien is zweet geen probleem voor siliconen. Het bandje is zo weer netjes droog.

Houd je niet zo van siliconen? Dan is een nylon bandje een aanrader. Nylon is ademend en zacht. Houd er wel rekening mee dat deze bandjes niet zo makkelijk schoon te houden zijn als siliconen.

Zakelijk en formeel

Het is geen verrassing dat Apple producten zeer populair zijn in Nederland. De diensten die Apple aanbiedt zijn ook erg gewild.

Wil je je Apple Watch een professionele uitstraling geven? Dan heb je verschillende opties. Ze komen allemaal neer op een wat meer traditionele horloge uitstraling. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan een klassiek leren bandje. Dat is altijd goed en makkelijk te combineren met allerlei kleding.

Wil je een iets chiquere zakelijke uitstraling? Dan is een Milanees Apple Watch bandje een goed idee. Deze roestvrijstalen bandjes hebben een Italiaans design. Stijlvol, rustig en klassiek. Perfect voor bij je zakelijke outfit.

Casual en dagelijks gebruik

Voor dagelijks gebruik is het handig om voor een vrij neutraal bandje te kiezen, wat je makkelijk kan combineren. Waar je voor kiest hangt vooral van jouw smaak af. En van je kledingstijl. Kijk welk bandje goed bij de meeste items uit jouw kledingkast past.

Is jouw stijl vrij sportief? Dan is een sportbandje van siliconen of nylon een goed idee. Houd je juist meer van klassieke kleding? Kies dan voor metaal of leer.

Wil je iets speels en vrolijks? Kijk dan eens voor een scrunchie Apple Watch band.

Speciale gelegenheden

Voor speciale gelegenheden is een bandje met een vleugje glamour een goed idee. Denk aan goud, zilver, roségoud of diamantjes. Slanke ontwerpen passen hier goed bij. Die geven je watch een elegante uitstraling.

Je Apple Watch band aanpassen aan het seizoen

Het is ook leuk om je Apple Watch bandje aan te passen aan het seizoen. Denk aan frisse en vrolijke kleurtjes in de lente en zomer en warmere en aan donkere kleuren voor de herfst en winter.

Welk materiaal heeft jouw voorkeur?

Het is natuurlijk belangrijk dat je Apple Watch bandje bij de gelegenheid past, maar vergeet het draagcomfort niet. Kijk altijd goed naar het materiaal waar het bandje van gemaakt is. Welk materiaal vind jij fijn om te dragen?

Hieronder vind je veelgebruikte materialen en hun belangrijkste eigenschappen:

  • Siliconen: stevig, comfortabel, vochtbestendig en makkelijk schoon te houden.
  • Nylon: keuze uit allerlei verschillende ontwerpen, zacht en ademend. Vochtbestendig, maar voelt nat wel onprettig aan je pols.
  • Leer: comfortabel, klassiek en altijd goed. Gaat niet goed samen met vocht, dus een afrader tijdens sporten en hete dagen.
  • Metaal: te krijgen in allerlei stijlen. Mooie uitstraling, maar zitten vaak iets minder comfortabel dan de materialen hierboven.
Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?