Dit zijn dé belangrijkste basics om als vrouw in je kast te hebben

Dit zijn dé belangrijkste basics om als vrouw in je kast te hebben

Kleding is er natuurlijk in alle soorten en maten te vinden. En dat is leuk, want zo kun je altijd iets unieks maken van je looks. Maar aan de andere kant is het ook wel zo prettig om de belangrijkste basics in je kast te hebben – die je op élk moment van de dag kunt aantrekken. Hier moet je aan denken!

 

Little black dress

In de wereld van de jurk is er één item die de beste basic vormt: een little black dress. Al jarenlang een iconisch kledingstuk. Naar je werk, tijdens een diner of bij een avondje uit: je kunt ‘m op een heleboel aangelegenheden aantrekken en het verveelt nooit. Kies een little black dress die perfect past bij je lichaam. Extra’s mogen, zoals een riempje of een rits. Ook een wikkeljurk is een idee, zodat ‘ie net wat luchtiger valt. Dat staat hartstikke sierlijk!

 

Schoudertas

In een goede schoudertas kun je al je benodigdheden kwijt. Lekker praktisch! Ook is het een veelzijdig accessoire, aangezien je ‘m kunt combineren met vrijwel al je outfits. Zeker als je kiest voor een tijdloze schoudertas dames, bijvoorbeeld in zwart of bruin leer. Daar raak je nooit op uitgekeken. Neem ‘m mee naar alle aangelegenheden. Je favoriete tas is eigenlijk een soort beste vriend! Als je er een van een goede kwaliteit kiest, gaat ‘ie ook nog eens hartstikke lang mee.

 

Jeans

Even geen idee wat je aan moet trekken? Leg de basis met een mooie spijkerbroek! Van een skinny jeans tot een bootcut jeans: ga na welke stijl jij het fraaist vindt. Of wissel hier natuurlijk tussen af, om je outfits gevarieerd te houden. Je kunt er alle kanten mee op. Ook wat betreft de kleur van de broek: een zwarte spijkerbroek staat weer heel anders dan een lichtblauwe variant. En dan hebben we ook nog donkerblauw of grijs – net zo goed passend in het straatje van belangrijke basics.

 

Pantalon

Je wilt misschien niet steeds maar weer een spijkerbroek dragen om de benen. Een pantalon is een elegant alternatief! Net wat netter, dus perfect voor chiquere aangelegenheden. Een dinertje of een feest bijvoorbeeld. Een zwarte pantalon vormt de ultieme basic. Maar je kunt ‘m ook net wat origineler dragen, door voor donkergroen of dieprood te gaan.

 

T-shirt

Een T-shirt is natuurlijk een perfecte basic. Combineer ‘m met een jeans en je bent eigenlijk al klaar om de deur uit te gaan. Juist zo’n minimalistische outfit kan soms beeldschoon staan. Al kun je het uiteraard ook wat extra aankleden, met een trui of jasje erbij.

 

Blouse

Wissel het T-shirt van tijd tot tijd af met een blouse. In zwart, wit, grijs of blauw: verschillende kleuren zijn goed toepasbaar. Een overhemd is veelzijdig. Je creëert er eenvoudig een nette look mee, maar ook een casual outfit is een optie.

 

Blazer

Tot slot: de blazer! Draag ‘m op een jurk of juist op een pantalon met een T-shirt: het is hierboven allemaal voorbij gekomen. Het geeft je outfit absoluut iets extra’s. En als het niet zo fris is buiten, kun je een blazer zelfs prima als jasje dragen in de buitenlucht!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?