Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 5 May

We zitten alweer in de maand April dus is het weer tijd voor de Free Birthday Calendar. En deze keer van de maand May ( Mei ). De maand Mei is de vijfde maand in de Gregoriaanse kalender en telt 31 dagen. De maand zou vernoemd zijn naar de Griekse godin Maia. Andere namen voor de maand Mei zijn de bloeimaand en de Mariamaand. De Meimaand is bij veel mensen geliefd. Omdat er lekker veel feestdagen zijn dus veel vrije dagen. Wat zeker altijd fijn is toch.

En niet te vergeten dan vieren we ook Moederdag. Dan worden alle moeders even in het zonnetje gezet. Misschien ook wel een leuk Moederdag cadeau deze Free Birthday Calendar. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is downloaden en printen. De afgelopen maanden kun je terug vinden in dit artikel klik hier. En de maanden die nog moeten komen kun je je moeder dan elke maand nog  geven leuk toch!!!.

Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style. Op een klemmap of op een klerenhanger is het wel het mooist. Je kunt deze verjaardagskalender overal ophangen, wat voor jou natuurlijk praktisch is. Ik zou hem op een plek hangen waar je wel elke dag komt zodat je ook geen verjaardag kan missen.

Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar May ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer

Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar May ElsaRblog.

En nu is het ophangen op de klemmap of op een klerenhanger.

Vind je het mooi? Aan het eind van de maand Mei komt nr.6 June.


⇓A4 Free Birthday Calendar May ElsaRblog

⇓A4 Free Birthday Calendar May ElsaRblog

 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  • Elsa
   Auteur
   22 april 2019 / 9:28 am

   Dankjewel lieverd! leuk om te horen ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?