Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 7 July

We zijn aangekomen aan het einde van de maand Juni dus is het weer tijd voor de Free Birthday Calendar. Vandaag voor jullie de maand July (Juli). Sla de Free Birthday Calendar op en print het uit zo makkelijk is het. Hier enkele weetjes over de maand Juli. Juli word ook wel de hooimaand genoemd. En het is de zevende maand van het jaar en telt 31 dagen.

De maand is vernoemd naar de Romeinse dictator Gaius Julius Caesar. Het is gemiddeld ook de warmste maand van het jaar. Juli is voor velen de maand van de ontspanning. Velen hebben vakantie. Studenten rusten uit van hun drukke examenperiode of doen een vakantiejob. En niet te vergeten in de maand Juli ben ik jarig, hihi. Alweer een jaartje ouder wat gaat de tijd toch snel. Maar gelukkig zijn we gezond en daar gaat het om toch.

Door Social Media weet je tegenwoordig heel snel wie er jarig is, maar wij vinden het nog steeds heel fijn en handig als je een verjaardagkalender (Birthday Calendar) bij de hand hebt. Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style.

Op een klemmap of op een klerenhanger is het wel het mooist. Je kunt deze verjaardagskalender overal ophangen, wat voor jou natuurlijk praktisch is. Je zou hem op een plek kunnen hangen waar je elke dag komt zodat je ook geen verjaardag kan missen. Deze Free Birthday Calendar is in de Engelse taal gemaakt. De Birthday Calendar van January kun je hier downloaden. En van February , March , April , May en Juni natuurlijk ook.

Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar June ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer

Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar July ElsaRblog.

En nu is het ophangen op de klemmap of op een klerenhanger.

Vind je het mooi? Aan het eind van de maand July komt nr.8 August .


⇓A4 Free Birthday Calendar July ElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

    • Elsa
      1 juli 2019 / 7:44 pm

      Dankjewel lieverd ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?