Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 8 August

Het is weer tijd voor de Free Birthday Calendar (verjaardagskalender). En vandaag hebben we voor jou de maand August (Augustus). Augustus, ook wel de oogstmaand genoemd. Het is de achtste maand van het jaar in de gregoriaanse kalender. De maand telt 31 dagen. Hij is vernoemd naar de Romeinse princeps Gaius Iulius Caesar Octavianus.

In een schrikkeljaar begint augustus op dezelfde dag van de week als februari. In augustus gebeurt er niet veel. In de media spreekt men wel eens van de komkommertijd. Toch is augustus de oogstmaand bij uitstek en worden er heel wat traditionele feesten gevierd. De Rubensmarkt in Antwerpen, de hevige strijd tussen Brussel en Leuven en de Sneekweek in Nederland zijn maar enkele voorbeelden.

Door Social Media weet je tegenwoordig heel snel wie er jarig is, maar wij vinden het nog steeds heel fijn en handig als je een verjaardagkalender (Birthday Calendar) bij de hand hebt. Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style.

Op een klemmap of op een klerenhanger is het wel het mooist. Je kunt deze verjaardagskalender overal ophangen, wat voor jou natuurlijk praktisch is. Je zou hem op een plek kunnen hangen waar je elke dag komt zodat je ook geen verjaardag kan missen. Deze Free Birthday Calendar is in de Engelse taal gemaakt. De Birthday Calendar van January kun je hier downloaden. En van February , March , April , MayJuni  en July natuurlijk ook.


Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar August ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer


Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar August ElsaRblog.

En nu is het ophangen op de klemmap of op een klerenhanger.

Vind je het mooi? Aan het eind van de maand August komt nr.9 September.

———————————————————————————————————————————————————————-

⇓A4 Free Birthday Calendar August ElsaRblog

A4 Free Birthday Calendar August ElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?