Fruit wat kan je ermee?! Met Patricia van Patricia neemt je mee – Rubriek nr.9

Vandaag is al het 9e artikel van de rubriek Fruit wat kan je ermee?! Inge en ik vinden het zo’n leuke rubriek. Zo leuk om de antwoorden te lezen en kennis te maken met alle bloggers. Patricia is vandaag onze gast bij deze rubriek.
Haar blog is Patricia neemt je mee. De naam zegt alles precies wat jij verwacht bij deze blogger.
Patricia neemt je mee naar een kijkje in haar leven.
Zij is een trotse ( lesbische) mama die schrijft over alles wat zij tegen komt. Moederschap en maatschappelijke thema’s zoals, respect en homoseksualiteit zijn van de velen onderwerpen op haar blog.
Dus reden genoeg om een kijkje te nemen in het leven van Patricia.
Maar voordat dat jij dat gaat doen, lees eerst hier onder haar antwoorden op onze vragen.

Fruit wat kan je ermee?! Met Patricia van Patricia neemt je mee

Wil je ook net als Patricia mee doen, klik hier voor de uitleg en vragenlijst. Heel veel plezier met lezen. Liefs Elsa & Inge
Vragenlijst:

⇨Jouw naam, leeftijd en waar ben je geboren?

Patricia van Patricia neemt je mee

Ik ben Patricia, 34 jaar en ik woon in Landgraaf.Daar ben ik 34 jaar geleden overigens niet geboren, want ik ben geboren en getogen in Assen. Maar nu dus wonend met mijn vrouw en ons zoontje van (bijna) 4 inLandgraaf.

 

⇨Welk fruit vind je het lekkerste? en waarom?

Het is eigenlijk best wel seizoensgebonden wat ik echt lekker vind. Ik ben dol op witte druiven (met of zonder pit), maar ook verse ananas vind ik superlekker. Jammer alleen dat mijn zoontje daar niet tegen kan.

 

⇨Welk is je lievelings- fruit recept? en waarom?

Mijn lievelingsrecept? Ik heb niet echt een lievelingsrecept, maar ik vind het wel heel lekker in de zomer om smoothies te maken met yoghurt en fruit. Dat kan vers fruit zijn, maar het kan ook ingevroren fruit zijn wat ik van tevoren uit de diepvries heb gehaald.

Hiervoor gebruik ik dan bijvoorbeeld mango, ananas of aardbeien. En gewoon een hele simpele beschuit met aardbeien en suiker in de zomer. Heerlijk!

⇨Hoe heb je het voor het eerst geproefd/gemaakt?

Wij kregen vroeger thuis altijd beschuit met aardbeien en suiker in de zomer. De smoothies hebben wij hier gewoon met een blender gemaakt toen we daarmee begonnen. En eigenlijk doen we dat vaak nog.

Gewoon yoghurt naar smaak en fruit naar keuze in een blender en zorgen dat alles of helemaal fijn is of dat er kleine stukjes inzitten. Dat is dan natuurlijk weer wat je zelf wilt. Eventueel kan je dan nog wat zoetstof (of suiker) toevoegen, maar ik vind dat nooit nodig. Ook zou je nog wat pitten toe kunnen voegen als je wat extra’s wilt hebben in je smoothie.

Patricia ☻

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

 1. 23 mei 2018 / 9:54 pm

  Ja, smoothies zijn altijd lekker. En nu met de warme dagen in het vooruitzicht gaan er zeker een paar gemaakt worden. We hebben in ieder geval voor voldoende fruit in de vriezer gezorgd 🙂

  • Inge minten
   24 mei 2018 / 11:52 am

   Ja heerlijk he Nicole en idd… vooral voor de warme dagen die gaan komen.Geniet er lekker van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?