Gratis verjaardagskalender alfabet van September – nr.9

Het is weer tijd voor de gratis verjaardagskalender van September. Je hoeft het A4 alleen maar te downloaden en te printen en hij is weer voor jou. Super gaaf toch en ook nog eens goedkoop en ziet er heel gezellig uit zo’n verjaardagskalender. Je bepaalt natuurlijk zelf waar je het ophangt, maar ik zou wel een plek kiezen waar je ook dagelijks komt. Zodat je geen verjaardag meer kan missen. Want zeg nou zelf iedereen vind het leuk om een kaartje of een berichtje te krijgen als hij/zij jarig is.

Augustus is weer bijna voorbij wat was het extreem warm he, pffff. Gelukkig hadden wij in die tijd vakantie en hebben wij ons goed vermaakt. En heb jij nog iets leuks gedaan in de vakantie? Of heb je nog geen vakantie gehad dat kan natuurlijk ook. Maar goed we gaan weer in een nieuwe maand in, ben benieuwd wat de maand september weer met zich mee brengt. Tot snel en dan hebben we de maand oktober voor jou.

Gratis verjaardagskalender alfabet van September - nr.9

Gratis verjaardagskalender alfabet van September – nr.9

Elke maand komt er een gratis verjaardagskalender alfabet, dus je hebt elke maand een mooi blad om te printen. In December zal je verjaardagskalender compleet moeten zijn. Ik zal zeggen begin met verzamelen en heel veel plezier ermee. De gratis verjaardagskalender alfabet van Januari kun je hier Downloaden. En van Februari , Maart  ,  AprilMei , Juni  ,Juli  en Augustus natuurlijk ook.

Ps: Deze gratis verjaardagskalender is alleen voor je zelf, of om weg te geven maar niet om te verkopen omdat alle rechten van ElsaRblog zijn.

Gratis verjaardagskalender alfabet van September - nr.9


Wat je nodig hebt:

√ A4 Gratis verjaardagskalender alfabet September ElsaRblog

√ klemmap/ kleerhanger waar je je broek mee ophangt.

√ 1 vel wit papier (van 160 gram)

*printer


Aan de slag:

⇒Sla op en print (met stevig papier) de A4 verjaardagskalender alfabet September ElsaRblog.

⇒En nu is het ophangen op de klemmap of op een kleerhanger waar je normaal je broek mee ophangt.

Vind je het mooi? Eind van de volgende maand komt nr. 10 Oktober.


A4 Gratis verjaardagskalender alfabet September ElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet September ElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet September ElsaRblog

 

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?