Sinterklaas diy decoupage op een houten plank

Sinterklaas diy decoupage op een houten plank is een leuke manier om hapjes te serveren tijdens Sintklaas avond. Het is ook een makkelijke een goedkope manier om te doen. Een low budget Sinterklaas Diy, zou ik zeggen. Het idee is om de servetten, die je voor Sinterklaas gaat gebruiken, ook op een houten plank gebruikt.

Door de servettentekniek /decoupage kun je dat supermakkelijk doen. Winkels zoals Blokker, Action, Hema en supermarkten hebben meestal superleuke servetten die je kunt gebruiken. Ook op internet is heel veel keuze. En dat ga ik in dit artikel voor je uitleggen.

Sinterklaas diy decoupage op een houten plank

Sinterklaas diy

Sinterklaas is een belangrijk feest voor de kinderen en dat weten we. Op zo’n speciale dag, is het leuk om alles in de gang te zetten zodat de pakjesavond een geslaagde avond wordt. Gezellig met elkaar en samen genieten van blije kinderen met hun cadeautjes. Lekkere hapjes en pepernoten zijn onmisbaar op zo’n avond.

De houten plank kun je op dezelfde manier ook voor Kerst of Pasen gebruiken. Wat ik wil zeggen is: voor kerst kun je kerst servetten gebruiken en voor Pasen, kun je een servetten van Pasen gebruiken, en die zijn meestal heel erg mooi!

Sinterklaas diy

Sinterklaas diy

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @elsarblog te gebruiken, dat zullen we echt superleuk vinden. Succes! En vooral heel veel plezier met het maken.


Wat je nodig hebt:

Sinterklaas servet

1 houten plank

Mod Podje

Schaar

Kwast


Aan de slag:

Begin te kijken waar je het design van het servet op de plank wil plakken.

Nu knip je het design van het servet uit, met een schaar.

Het servet bestaat uit 3 lagen papier. Voorzichtig verwijder je de 2 onderste lagen van het servet papier. Een voor een.

Breng met een kwast een dunne laag Mod Podje aan op de houten plank.

Voorzichtig plak je het geknipte Sinterklaas servet.

Vervolgens breng je een dunne lage Mod Podje aan op het servet.

Voorzichtig plak je het geknipte Sinterklaas servet.

Laat 24 uur drogen.

Sinterklaas diy decoupage op een houten plank

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?