Heerlijk genieten van het grootste speciaalbier en foodtruck Festival -Hop On Hop Off Festival.

In het weekend van vrijdag 6 april t/m zondag 8 april is het eindelijk zover dan gaat de eerste editie Hop on hop off Festival van start. Dit is het grootste overdekte speciaal bier en foodtruck festival.Wat wordt gehouden in de kunstijsbaan te Breda. 3 dagen lang lekker eten en genieten. Van maar liefst 50 verschillende brouwerijen zowel van grote als van kleine lokale brouwerijen.

Op Hop On Hop Off Festival worden verschillende speciaal bieren geschonken.
Dus ben jij een bier liefhebber dan is dit festival echt iets voor jou. Maar niet getreurd hoor dit festival biedt veel meer.
Zo staan er zeker dertig foodtrucks uit alle hoeken van de wereld. Waar je kunt genieten van heerlijke BBQ Bites tot Aziatische specialiteiten en van Hollandse kost tot ambachtelijk bereide burgers.

Je kunt het zo gek niet bedenken en het is hier aanwezig op het festival. Echt voor iedereen wat wils.
Maar dat is nog niet alles zo zijn er masterclasses, demonstraties, foodpairing en allerlei zit- lounge en chill plekken. Er zijn dj’s en er is livemuziek. Zo zijn er nog kroegspelletjes en is er een hippiemarkt. Alles in één zou ik zo zeggen. Het is indoor dus geen redenen om thuis te blijven met slecht weer.

En wil je graag met heel het gezin gaan dan is er voor de kinderen genoeg te doen.

Zo kunnen ze kleuren, knutselen, springen op het springkussen en ze kunnen geschminkt worden.
Genieten dus voor groot en klein.

speciaalbier en foodtruck Festival

Elsa en ik gaan er  zaterdag 7 april naar toe. Wij houden allebei niet zo van bier maar ik weet zeker dat we niks te kort komen. we gaan lekker samen genieten van de drankjes want er is natuurlijk ook een cocktailbar en daar houden wij wel van. En natuurlijk van het eten want daar zijn wij dol op en van de muziek en de sfeer. Dus denk je nu van daar wil ik ook bij zijn. Aarzel dan niet en kom gezellig langs. Wie weet komen we elkaar nog wel tegen en kunnen we gezellig samen een biertje doen.

De entree is gratis maar wil je gebruik maken van de speciaal bieren dan moet je een speciaal proefglas aanschaffen. Het proefglas zit in een starterspakket met 3 munten en een programmaboekje. Het starterspakket kun je vooraf kopen maar ook tijdens het festival zelf. Heb je geen zin om in een lange rij te staan dan raden wij aan om het vooraf te doen. Voor meer info klik dan hier.

Woon jezelf in Breda  en ben je van plan om met de fiets te komen dan zijn er speciale fietsparkings. Maar moet je van verder af komen en kom je met de trein dan is het met de bus vanaf het station nog 10 min rijden. Goed om te doen toch. Als je met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid. En is er binnen voor de Bob een speciale Bob-bar. Aan iedereen is gedacht.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je dit grootste speciaal bier en foodtruck festival van dichtbij mee maken (Hop On Hop Off Festival) . Dan zouden wij zeggen zet deze datums in je agenda en kom net als ons genieten van dit geweldig spektakel!!!. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. En wie weet tot dan!!!.

Lieve groetjes van ons.

Elsa en Inge

 

*Deze blogpost is gesponsord

 

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?