4 unieke accessoires voor een opvallende outfit

4 unieke accessoires voor een opvallende outfit

Als je graag extra speciaal voor de dag komt, is een opvallend accessoire niet te vergeten. Accessoires kunnen een outfit tot een hoger niveau tillen en de drager een unieke uitstraling geven. Doorsnee accessoires, zoals kleine ringen of kettinkjes vallen vaak helemaal niet op wanneer ze gecombineerd worden met een kleurrijke of opvallende outfit. Kies daarom de juiste accessoires en geniet van alle complimenten die je voor je outfit zult ontvangen.

Weet je niet goed welke accessoires je moet kiezen? Probeer eens een van de unieke accessoires uit dit artikel.

 

Een vintage zakhorloge

Een zakhorloge is misschien niet het eerst dat in je opkomt wanneer je denkt aan een passend accessoire voor je outfit. Een zakhorloge is zeker een uniek item dat voor veel vragen zal zorgen. Het is namelijk een accessoire dat in de negentiende en twintigste eeuw veel gedragen werd, maar de laatste eeuw niet meer zo veel gezien wordt. Het zakhorloge maakt de laatste jaren echter weer zijn optocht, nu dat er vele zakhorloges online aangeboden worden en de originaliteit en handigheid weer zeer gewaardeerd wordt door liefhebbers van horloges.

Een zakhorloge bevestig je met een kettinkje aan je borstzak, broekzak, riem, of met een metalen balkje door je knoopsgat. Zakhorloges werden vroeger veel door mannen gedragen, maar zijn deze eeuw ook voor vrouwen een unieke accessoire.

Je vindt vele unieke tweedehands zakhorloges op Chrono24.nl.

 

Een statement ketting

Dunne, zilveren of gouden kettinkjes met een klein hangertje zijn elegant, maar vallen helaas niet erg op op een opvallende outfit. Kies daarom liever voor een statement piece. Een statement piece maakt, zoals de naam al zegt, een statement. Dit betekent dat de ketting erg opvalt en waarschijnlijk het eerste is wat andere mensen zien wanneer ze je outfit bekijken. Een statement ketting kan van alles bevatten. Zo kun je gaan voor een lange ketting met vele lagen, een ketting met kleurrijke, opvallende kralen, of een ketting vol met grote parels. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Combineer je statement ketting met bijpassende oorbellen of armbanden om een complete look te creëren.

 

Een designertas

Een designertas is de perfecte accessoire om met je jas te combineren. Waar de meest accessoires onder je jas zullen vallen, blijft je handtas altijd zichtbaar. Een designerhandtas valt het meeste op, omdat deze door andere tassenliefhebbers zeer gewaardeerd zullen worden. Een mooie tas zal je vele complimenten opleveren. Wees niet bang dat je een klein fortuin tevoorschijn moet halen om een tas te kunnen betalen. Vele designers bieden namelijk tassen aan vanaf enkele honderden euro’s.

Een bekend merk is bijvoorbeeld Coach: een zeer bekend merk dat al vanaf 200 euro tassen aanbiedt. Dit merk heeft vele opvallende tassen, zoals tassen in hartvorm, tassen gemaakt van donzige en harige materialen, en halve maanvormige tassen. Er is dus voor ieder budget en iedere smaak een designertas verkrijgbaar.

 

Een veelzijdige sjaal

Sjaaltjes worden in Nederland veel gedragen om de nek warm te houden tijdens de koude wintermaanden. Wist je dat sjaaltjes buiten de winter ook mooie accessoire kunnen zijn? Vooral satijnen sjaaltjes kunnen buiten de winter om goed gedragen worden. Sjaaltjes kunnen op vele manieren aan je outfit worden toegevoegd. Het is dus altijd handig om een paar satijnen sjaaltjes met verschillende printjes en verschillende kleuren in je kast te hebben hangen. Je kunt een satijnen sjaaltje bijvoorbeeld om je nek knopen om een “stewardesslook” te maken of knoop hem om je handtas om deze extra op te laten vallen. Voor een jaren ‘50 look knoop je het sjaaltje om je hoofd of vouw je er een satijnen haarband van. Een sjaaltje zal je outfit zeker uniek maken.

 

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?