Met deze ingrepen zie jij er meteen minstens 10 jaar jonger uit

Met deze ingrepen zie jij er meteen minstens 10 jaar jonger uit

Hoe hard je ook je best doet om telkens weer stralend voor de dag te komen, op sommige dingen heb je gewoon geen invloed. Hoe mooi je je ook kleedt, hoe knap je kapsel ook is, hoe getraind je buik en billen ook zijn, de natuurlijke tekenen van veroudering kunnen echt meedogenloos zijn. Door hangende oogleden lijk je vaak moe en veel ouder dan je bent. En ook je borsten worden er met de jaren niet steviger en pronter op. Cosmetische ingrepen zijn gelukkig al lang geen taboe meer. Vaak zorgen ze ervoor dat je onzekerheden worden weggewerkt, waardoor je je ook weer beter in je vel gaat voelen. En dat is veel waard. Hier lees je welke ingrepen je kunnen helpen om er weer jonger uit te zien en om je weer zelfzeker te voelen.

Open je blik

Er wordt vaak gezegd dat je ogen de vensters naar je ziel zijn. Of dat zo is, weet niemand zeker, maar wat wel heel duidelijk is, is dat je ogen het meest expressieve element van je gezicht zijn. Bovendien geven ze je gemoedstoestand weer. Een jonge en frisse blik zorgt ervoor dat je er elke dag opnieuw stralend uitziet. Wanneer je oogleden zijn gaan hangen, kan een ooglidcorrectie je terug een open blik bezorgen. Een gespecialiseerd chirurg kan deze ingreep gemakkelijk uitvoeren. Een ooglidcorrectie prijs valt goed mee. Natuurlijk hangt die ook af van de aard van de ingreep. Het maakt een verschil of je alleen je bovenste of onderste oogleden wil laten corrigeren, of allebei. Uiteindelijk is de ooglidcorrectie prijs verwaarloosbaar als je erbij stilstaat hoeveel beter en jonger je er zult uitzien en hoeveel beter je in je vel zult zitten.

Pronte boezem

Voor veel vrouwen zijn hun borsten het toppunt van hun vrouwelijkheid. Misschien benadruk jij je boezem ook graag met mooie lingerie of met een sexy decolleté. Door ouder te worden, door gewichtsschommelingen en door borstvoeding te geven, kunnen je borsten gaan hangen. Dat kan je onzeker maken. Met een borstaugmentatie krijg je terug stevige borsten die een mooie vorm hebben. Misschien is je ooit wijsgemaakt dat je met spieroefeningen terug stevige borsten kunt krijgen, maar dat klopt niet. Je borsten bestaan uit vetweefsel, klierweefsel, zenuwen, bloedvaten, lymfeklieren en melkgangen. En dus niet uit spieren. Wat er niet is, kun je uiteraard niet trainen. Gelukkig is een borstaugmentatie geen zware ingreep en zul je er snel resultaat van zien. Er bestaan verschillende manieren om je borsten weer steviger te maken en om hun vorm desgewenst aan te passen. Welke optie het best is voor jou, bespreek je met je chirurg tijdens je eerste consultatie. Je chirurg stelt je vragen en peilt naar je verwachtingen om je zo alle nodige informatie te kunnen geven en samen op zoek te kunnen gaan naar de meest geschikte ingreep voor jou. Na de ingreep duurt het ongeveer 3 maanden voor je het uiteindelijke resultaat kunt bewonderen.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?