Systeemcamera kopen waar en waarom

Een systeemcamera kopen is soms makkelijker dan je denkt. Ik weet hoe belangrijk het is om een goede  fotocamera te kopen. Wanneer ik het briljante idee kreeg om een blog te beginnen, had ik geen flauw idee dat het zo uit de hand zou lopen. Zoals de meeste bloggers ben ik begonnen met schrijven en foto’s te maken met mijn telefoon. Toen ik de smaak te pakken kreeg om te bloggen was ik niet tevreden met mijn foto’s. Logisch toch?

Foto ElsaRblog: Systeemcamera kopen waar en waarom

Foto ElsaRblog: Systeemcamera kopen waar en waarom

Ik ben naar een fotozaak hier in Eindhoven gegaan, om mij te helpen een redelijke camera te kopen voor een redelijke prijs. Omdat ik geen ervaring had met fototoestellen en foto’s maken, wist ik niet wat ik wilde. Helaas hebben ze mij niet echt geholpen in de zin, om uit te leggen dat voor echt mooie foto’s, je wel een goede camera zoals een Sony systeemcamera  moet hebben.


Dus ik heb iets gekocht maar helaas na een tijdje zag ik dat het niet was wat ik bedoelde. Gelukkig heb ik een vriend die natuurfotograaf is en mij een beetje heeft geholpen met de  keuze van een nieuwe camera. Daar ben ik echt superblij mee. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat het heel belangrijk is om te weten welke camera je wil. In dit geval een systeemcamera.

Foto elsarblog: Texel

Foto Elsarblog: Texel


Gelukkig zijn er speciaalzaken (bv: Foto de Vakman) waar je goed geholpen kan worden om de juiste keuze te maken voor je fototoestel, met de juiste accessoires en heel veel meer. Heel belangrijk want zoiets koop je niet dagelijks, dus moet het wel goed zijn en vooral naar je wens. Deze winkel heeft al ruim 40 jaar ervaring zowel in de winkel en nu ook online.

Foto fotodevakman: Nikon Z

Foto fotodevakman: Nikon Z

Fotografie is een apart vak. Maar geloof me als je er voor gaat, krijg je heel veel voldoening als je mooie foto’s maakt. Nikon Z is zonder twijfel een aanrader bij systeemcamera’s om super scherpe en mooi foto’s te kunnen maken. Zelfs foto’s met veel beweging. Deze Nikon Z-serie systeemcamera heeft een Z-mount van 55 mm. Dat betekent dat er meer licht komt en meer licht betekent nog betere beeldkwaliteit. Ook om video’s te maken is de Nikon Z perfect.


Dit waren, in een korte samenvatting door mijn ervaring als blogger, mijn tips over een Systeemcamera kopen waar en waarom . Ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb en dat je veel plezier hebt om te lezen. Weet jij al welke systeemcamera je zou willen kopen?

Systeemcamera kopen waar en waarom

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?