Vier de liefde met onze cadeautips

Vier de liefde met onze cadeautips

Ben jij net verliefd of heb je al jaren een vaste partner? Hoe vers de liefde ook is, het is altijd tijd om deze te vieren en jouw vriend of vriendin te laten weten dat je van hem of haar houdt. Op Valentijnsdag doe je dit een beetje extra, maar ook op andere dagen is er altijd een moment om de liefde te vieren. Ontdek onze cadeautips.

Wellness en beauty

Je kan de ander verwennen met fijne verzorgingsproducten, cosmetica of een lekker geurtje. Stel zelf je cadeaupakket samen of kies voor een geschenkset. Zo’n set ziet er mooi uit en bevat producten die bij elkaar passen. Kies bijvoorbeeld voor een cadeauset met eau de parfum en bodylotion van Yves Saint Laurent Black Opium of ga voor een set voor haar met eau de parfum en bodylotion van Lancôme Trésor.

Fotocadeaus

Will je een persoonlijk cadeau geven? Ga voor een fotocadeau. Kies voor een foto van jezelf of een van jullie samen. Ook kan je een foto geven met een afbeelding van bijvoorbeeld jullie favoriete vakantieland. Je hoeft je niet te beperken tot een foto in een lijstje. Tegenwoordig zijn er veel meer opties. Aan de puzzelfanaat geef je een fotopuzzel. Begint voor jouw vriend de dag pas na een eerste kop koffie? Laat zijn dag nog beter starten met koffie in een mok met jouw foto. Ook een fotokussen of een collage met verschillende foto’s zijn leuke opties.

Geef een beleving cadeau

Wil je samen nieuwe herinneringen maken? Verras jouw man of vrouw met een uitje. Maak samen een fietstocht en neem een goed gevulde picknickmand mee. Ook een stadswandeling in een voor jullie onbekende stad is een leuk cadeau. Daarnaast kan je verschillende workshops volgen, denk aan pottenbakken, schilderen of koken. Zijn jullie sportief aangelegd? Ga samen boulderen, golfen of maak kennis met windsurfen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verras je geliefde met een sieraad

Wil je je partner een ketting cadeau geven of een mooie ring? Zeker bij een ring is het belangrijk dat deze goed past. Probeer stiekem een ring te pakken te krijgen zodat je de juiste ringmaat weet. Ook kan je bijvoorbeeld een bedelarmband geven met een bedel met een speciale betekenis voor jullie. Elke keer komt hier weer een nieuw bedeltje bij.

Liefde gaat door de maag

Door samen te eten en te genieten bouw je een emotionele band met elkaar op. Wat is er dan leuker om je vrouw te verrassen met een lekker etentje? Je hoeft hiervoor niet naar een duur restaurant. Steek thuis de kaarsen aan en doe je keukenschort om. Maak een driegangenmenu met een speciaal thema, zoals eten uit jullie favoriete vakantieland of kies voor gerechten in de kleur van de liefde. Nu nog een romantisch achtergrondmuziekje en dan zijn alle ingrediënten voor een geslaagd romantisch diner aanwezig. Doe je voordeel met onze tips.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?