Vind het perfecte cadeau – Winactie

Vind het perfecte cadeau dat is waar ik je mee ga helpen. Altijd moeilijk om weer een origineel en leuk cadeau voor hem of voor haar uit te zoeken. Voor hem heb ik een aantal jaren terug een blog geschreven met de leukste cadeaus. Maar voor deze blog is de vrouw aan de beurt. Die gaan we eens even in het zonnetje zetten. Nou hou ik zelf van coole, originele en grappige cadeaus het hoeft niet altijd  serieus te zijn het leven is al zo serieus , vindt je niet. Een cadeau met een knipoog heeft ook wel wat. En nou zal ik je vertellen ik heb me toch zo’n coole en grappige website gevonden.

Op CoolGift heb je zo’n toffe cadeaus of het nu voor een sinterklaas of kerstcadeau vrouw of voor een verjaardag of zomaar is het is er allemaal te vinden. En nu de Feestdagen alweer bijna voor de deur staan, dacht ik misschien kan ik jou helpen om het perfecte cadeau uit te zoeken. Daarom heb ik voor jou een aantal cadeaus op een rijtje gezet zodat je wat inspiratie op kan doen.

Maar dat is nog niet alles we hebben ook nog een coole winactie voor jou namelijk deze gave Led-tafellamp met bluetooth speaker.

Hoe gaaf is dat, ik zou het wel weten, ik zou wel heel graag mee willen doen met deze winactie. Voor mij gaat dat helaas niet door maar voor jou wel, verder in dit artikel lees je precies wat je hiervoor moet doen. Ik neem je nu eerst mee naar de lijst met coole en grappige maar ook functionele cadeaus.


 

MagneticRail Black

MagneticRail Black

*Deze magnetische vaatdoekhouder vindt ik nu echt een functioneel cadeau. Want wij vrouwen houden toch van een opgeruimde keuken en op deze manier is dat netjes opgelost. Want hebben jullie nooit zoiets van waar moet ik met mijn vaatdoekje heen als je het hebt gebruikt? Nou ik wel dus vindt ik dit echt de perfecte oplossing en dus ook een perfect cadeau. En het is ook nog eens makkelijk te bevestigen. Met de bijgeleverde contramagneten bevestig je het makkelijk aan de achterkant van de wasbak.


 

Plant Genie

Plant Genie

*Dit is ook weer zo’n functioneel cadeau de Plant Genie. Als bij jou de planten ook niet lang blijven staan vanwege te veel of te weinig water, dat je gewoon niet weet wanneer is het nou goed. Nou dan is dit de oplossing. De Plant Genie is een ingenieus bewateringssysteem dat bestaat uit een glazen bol, die je met water vult.

Als de aarde te droog wordt, komt er zuurstof vrij waardoor de Plant Genie exact aanvoelt hoeveel water hij moet lossen in de plantenbak. Super dit is echt het perfecte cadeau voor mij. Want bij mij houden planten het nooit zo lang. Dus is dat probleem ook weer opgelost, geweldig!!!


 

Mermaid Blanket Knitted

Mermaid Blanket Knitted

*Dit vindt ik nou een grappig en cool cadeau in één. Wie wil zich nu niet iedere avond op de bank een zeemeermin voelen, hihi. Ik wel op deze manier, het ziet er niet alleen cool uit maar is ook nog eens lekker warm en de kleur, geweldig echt mijn ding.


 

World Map

World Map

*Deze geweldige houten wereldkaart mag zeker niet ontbreken in mijn cadeau lijst. Hoe gaaf is dit? Heel gaaf toch. Hou je van reizen of gewoon van aardrijkskunde dan is dit het perfecte cadeau voor jou. Een mooi decoratie stuk voor in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer.

De puzzelstukken zijn afzonderlijk van elkaar te verven, dus je kan jouw vorige en volgende reisbestemmingen ook nog een apart kleurtje geven. De kaart is makkelijk te bevestigingen met de bijgeleverde dubbelzijdige kleefband. Dit vindt ik echt een heel gaaf cadeau. En jij?


 

Ring For Sex Bell

Ring For Sex Bell

*En dit is nu echt een cadeau met een knipoog. Deze ring for sex bell is een cadeau voor jou liefste. Ik zie hier de humeur wel van in. Toen ik dit cadeau zag wist ik zeker dat deze in mijn lijst kwam te staan. Ik vindt dit wel een grappig cadeau lekker voor de fun, hier hou ik van, hihi.

Zoals je ziet bestaat mijn cadeau lijst uit functionele, coole en grappige cadeaus, dus van alles wat. Op de website staat nog veel meer leuks. Hopelijk heb ik een kleine bijdrage kunnen leveren bij het uitzoeken van jou perfecte cadeau.


WINACTIE:

En nu gaan we door naar de winactie. Wil je graag kans maken op de led-tafellamp met bluetooth speaker die hierboven in de blog staat afgebeeld let dan nu goed op wat je hiervoor moet doen.

* De winactie loopt vanaf woensdag 21 oktober t/m woensdag 28 oktober 2020 wij maken de winnaar in de avond bekend.

*Laat ons weten waarom juist jij kans wilt maken op de led-tafellamp met bluetooth speaker.

*Like ons facebook pagina en volg ons op instagram.

Elsa en ik wensen je heel veel succes en hopelijk kunnen wij jou straks verblijden met dit gave cadeau.


 

Woensdag 28 oktober 2020: Het is zover de gelukkige winnaar van deze gave winactie is geworden: Yvon Van Harte Gefeliciteerd!!!

Graag willen wij iedereen bedanken die mee gedaan heeft met deze winactie. Wie weet tot de volgende. Hou ons in de gaten.

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

57 Reacties

 1. marlies mols
  23 oktober 2020 / 8:20 am

  wat een geweldig gebaar verras mijn lieve man maar met dit prachtige exemplaar, schitterend kado voor ons huwelijk van 45 jaar #duimenmaar

 2. Moniek
  23 oktober 2020 / 8:37 am

  Wat een leuke actie! Als ik deze prijs zo zie denk ik direct aan lange zomerse avonden. De lamp is gezellig op tafel en de muziek maakt het natuurlijk helemaal af! Ik doe graag mee zodat ik hopelijk straks heel veel gebruik kan maken van de led-tafellamp met bluetooth speaker! Ik volg jullie op facebook hoor! Instagram heb ik niet.

 3. jacq007814
  23 oktober 2020 / 9:08 am

  Wat een schitterend cadeau voor op mijn nachtkastje of bureau

 4. 23 oktober 2020 / 9:13 am

  Omdat ik toevallig bijna jarig ben en deze een geweldig cadeau zijn en een pronkstuk voor op tafel tijdens onze gezins etentjes en hopenlijk over een tijdje weer familie etentjes een beetje extra gezelligheid daar zijn we zeker wel weer aan toe.

  • 23 oktober 2020 / 1:44 pm

   Ja dat klopt een beetjes extra gezelligheid kunnen we op dit moment wel allemaal gebruiken he, heb het genoteerd, succes.

 5. Ed van der Ploeg
  23 oktober 2020 / 10:01 am

  Ik kan wel wat licht(e) muziek gebruiken in deze moeilijke en donkere tijden.

 6. 23 oktober 2020 / 10:20 am

  Dit lichtpuntje kunnen we wel gebruiken. Zeker deze met een tikkeltje muziek. Dat is toch heerlijk zo met de donkere dagen . Een boek een muziekje en ook nog een warme lichtpunt. Wat wil een mens nog meer. Ik doe graag mee aan deze leuke actie.

 7. 23 oktober 2020 / 10:31 am

  aangezien we weinig kunnen in de lockdown is een borrel met vriendinnen en een muziek aangenaam tijdverdrijf

 8. Mark Timmerman
  23 oktober 2020 / 10:39 am

  K zoek voor op mn kamer nog een lampje wat meer licht geeft dan de zoutlamp die ik nu heb. Deze led lampen zijn perfect, niet te groot en een mooie warme kleur van licht!

 9. Ineke
  23 oktober 2020 / 11:36 am

  Wat een schitterend kerstcadeau is deze Led-tafellamp met bluetooth speaker.

 10. 23 oktober 2020 / 11:55 am

  Ik zou graag meedoen, maar ik heb geen Facebook en Instagram, voor mijn kleinzoon.
  Zou een mooi Kerstcadeau zijn voor hem.

 11. 23 oktober 2020 / 1:14 pm

  Zeer origineel en sfeervol cadeau, ik loot echt heel graag mee!!

 12. Marian B
  23 oktober 2020 / 3:29 pm

  Een bluetoothspeaker staat op mijn wensenlijstje, ik doe dus graag mee! We zitten net ruim een week in ons nieuwe huisje, een gezellig lichtje in deze donkere tijden kunnen we wel gebruiken. Heb geen Insta.

 13. Dineke
  23 oktober 2020 / 4:36 pm

  Leuke actie, heerlijk sfeervol licht en muziek, top in deze donkere dagen….

 14. Anja jager
  23 oktober 2020 / 6:29 pm

  erg leuk voor nog meer gezelligheid aan tafel

 15. Marian
  23 oktober 2020 / 7:08 pm

  Ik wil ‘m graag aan mijn dochter van 18 geven!

 16. Yvon
  23 oktober 2020 / 7:53 pm

  Een heel mooi, tevens praktisch cadeau voor mijn vader. Hij houdt enorm van lichtjes, brandde altijd graag een kaarsje, maar dat is nu te gevaarlijk voor hem (dementie) Hij luistert ’s avonds altijd naar de muziek die ik ’s middags voor hem heb klaar gezet. Wat zal hij dit prachtig vinden, ik zie hem in gedachten al glunderen. Ik volg op FB, heb geen instagram-account.

  • 28 oktober 2020 / 9:05 pm

   Hoi Yvon, jij bent de winnaar van de winactie Van Harte Gefeliciteerd. Neem even contact met ons op. Groetjes Elsa en Inge

  • 31 oktober 2020 / 10:33 am

   Hoi Yvon Woensdag hebben we jouw een berichtje gestuurd dat jij de winnaar bent van de winactie, maar tot op heden nog niks gehoord. Als wij morgen nog steeds niks van jou gehoord hebben gaat de winactie naar iemand anders. Wij hopen natuurlijk dat je zo snel mogelijk reageert want wij hebben jou niet voor niks uitgekozen. Groetjes Elsa en Inge

   • Yvon
    2 november 2020 / 7:48 pm

    Ik heb inmiddels een mail gestuurd. Ben echt heel blij!! Bedankt!

 17. Ivana
  23 oktober 2020 / 11:23 pm

  Ik zou graag deze coole lamp willen hebben voor de kamer van mijn dochter.

 18. Jacqueline
  23 oktober 2020 / 11:42 pm

  Een warm licht in deze donkere dagen, hoe mooi om van te genieten met ons gezin als we samen zitten en stiekem zie ik hem straks in de zomer ook alweer buiten op de tuintafel,lijkt me een super combinatie, top voor ieder jaargetijde! Sfeervol in ieders favoriete kleur, hoe geweldig leuk is dit!

  • 26 oktober 2020 / 1:02 pm

   Ja dat is het zeker Jacqueline, staat genoteerd en succes.

 19. cor Boeren
  24 oktober 2020 / 10:04 am

  Een romantische lamp en muziek erg spannend.

 20. Danielle
  24 oktober 2020 / 11:42 am

  Heel leuk voor op de tafel. Meteen met sfeerlicht en een gezellig muziekje. In deze tijd moet je het thuis gezellig maken 🙂

 21. suus van Tellingen
  24 oktober 2020 / 5:11 pm

  Een erg leuke gadget die meer sfeer, romantiek en muziek in huis brengt de komende donkere dagen.

 22. mariska steijl
  24 oktober 2020 / 5:23 pm

  oh leuk voor mijn dochter, ze kan dan lekker haar favoriete muziek luisteren en heeft een gezellige lamp op haar bureau

 23. 25 oktober 2020 / 9:39 am

  Wat een leukerd. zou ideaal zijn voor de lange zomeravonden buiten, maar als onze overkapping klaar is met verwarmer, dan komt dit zeker ook van pas voor de korte winteravonden buiten 😉

 24. Maudy Huis in 't Veld
  26 oktober 2020 / 12:01 pm

  Ik zou heel graag willen winnen omdat we momenteel veel meer thuis zitten en werken, en een muziekje erbij maakt dat allemaal veel gezelliger! Helemaal zo’n mooie speaker met licht. Het lijkt mij heel leuk o dit te winnen. Superleuke actie!!

 25. fokje bakkernes
  26 oktober 2020 / 4:55 pm

  o wat leuk ….hier maak ik graag kans op

  • Elsa
   28 oktober 2020 / 12:16 pm

   Dankjewel Fokje, succes en het staat genoteerd.

 26. Eva Cramer
  26 oktober 2020 / 9:31 pm

  Mijn lieve vriend krijgt eindelijk zijn sleutels van zijn eerste huis hiervoor woonde hij genoodzaakt bij de dakloze opvang. hij is dol op muziek en ik vind dat hij dit cadeautje dan ook heel erg verdiend heeft. ik ga duimen. groetjes Eva

  • Elsa
   28 oktober 2020 / 12:17 pm

   Dankjewel Eva, succes en het staat genoteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?