Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Hanneke Deel 5

Jazeker daar zijn we weer met Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Alweer deel 5 maar er gaan er nog zeker meer volgen. Wij vinden het echt een super toffe rubriek en wij hopen jullie ook. Dit keer heeft Hanneke van de blog Culinea onze vragenlijst beantwoord. Culinea is een blog vol met lekkere recepten die bereid worden met verse ingrediënten. Je komt er makkelijke recepten tegen maar ook zeker uitgebreide.

Soms gezond maar ook af en toe zondig. Ze blogt over alles wat met eten en drinken te maken heeft. Dus twijfel niet en ga snel een kijkje nemen op haar blog en laat je inspireren.

En vergeet vooral niet om haar facebook pagina te liken. Maar nu eerst door naar de antwoorden van Hanneke.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Hanneke van Culinea.nl


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Hallo ik ben Hanneke de Jonge en ben in Barneveld geboren. Ik ben foodblogger en mijn blog is www.culinea.nl. Ik schrijf over eten en drinken en natuurlijk ook over de (culinaire) trips die ik maak.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik heb jaren geleden heel veel gereisd over de hele wereld en denk dat ik zeker in 20 landen geweest ben.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Mijn favoriete bestemming is al 35 jaar Ibiza. Dit komt ook omdat mijn broer daar woont. Ik heb het zien veranderen van hippie eiland naar party eiland. Maar de sfeer is nog steeds bijzonder daar.  Afgelopen november ben ik met mijn moeder en zusjes nog op Ibiza geweest. Heerlijk warm en heerlijk rustig was het toen.

Ibiza

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Mijn 2e favoriete bestemming is Bali. Ik ben er maar een keer geweest, maar dit heeft zoveel indruk op mij gemaakt. Ik kwam er en voelde mij onmiddellijk thuis, alsof ik er al eerder geweest was. Lieve en prachtige mensen en wonderschoon natuur.

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Mijn mooiste vakantiefoto is zonsondergang bij Sunset Ashram op Ibiza en wel om de speciale sfeer die daar hangt.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Ik vond Kenia tot nu het minste. Had daar heel veel van verwacht, maar het viel erg tegen. Na het zien van de film Out of Africa, had ik een heel romantisch beeld van Kenia. Maar twee weken in een Volkswagen busje hobbelen over slechte wegen, was al een uitdaging op zich. Slapen in de diverse lodges en tenten onderweg ook.

Als je in het pikkedonker naar je slaapplek liep, schoten er allerlei dieren weg. Geen oog dicht gedaan. En als je aan het eind van een warme en stoffige dag je lekker wilde douchen, kwam er zwart of een straaltje koud water uit de douche. Tevens werd in een park een van onze busjes beschoten, dat was een angstige ervaring.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan? ( mogen er natuurlijk ook meer zijn.)

Ja dan zou ik toch nog graag een keer weer naar Bali willen gaan. Om deze bijzondere ervaring nog eens mee te maken.

Hanneke ♥

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?