Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 7

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Vandaag alweer Deel 7. Super tof dat er nog steeds bloggers willen deelnemen aan deze rubriek. Zo ook Judith van de blog Worldwife. Judith is in haar hoofd altijd op reis. Is ze niet op reis dan is ze alweer een nieuwe reis aan het plannen. Stedentrips zijn haar favoriet maar tegen een rondreis in Azië zegt ze ook geen nee. Als het even kan pak Judith het vliegtuig, de auto, de boot of de trein. Op haar blog deelt ze haar tips en ervaringen. Ben je ook nieuwsgierig geworden neem dan zeker een kijkje op haar blog.

En vergeet vooral niet om haar Facebookpagina te liken. Maar nu gaan we eerst Judith haar antwoorden op onze vragen bekijken. Heel veel leesplezier.

Wil je ook net als Judith mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Judith van de blog Worldwife.

*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Judith, 45 jaar en woon al bijna mijn hele leven in het Brabantse Helmond. Van daaruit ontdek ik zoveel mogelijk van de wereld. Over mijn reizen schrijf ik op mijn blog www.worldwife.nl.
Judith van de blog Worldwife.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik heb eens even geteld en ben in 35 landen geweest. Eerlijk gezegd maakt dat aantal me niks uit. Ik ga naar een land omdat ik dat graag wil ontdekken, niet om er weer eentje af te strepen.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Mijn favoriete bestemming is Zuid-Afrika. Het is een ontzettend divers land met een prachtige natuur en gave steden. Elke dag in Zuid-Afrika was uniek. De dieren, de mensen, het eten. Allemaal even fantastisch.
Mijn favoriete bestemming is Zuid-Afrika

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Een ander favoriet land is Thailand. Daar heb ik goede herinneringen aan omdat dat mijn eerste verre soloreis was. En dat eten, heerlijk!

Een ander favoriet land is Thailand

Thailand

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom? 

Ik maak altijd heel veel foto’s op reis en vind het dan ook moeilijk om er eentje te kiezen. Ik hou van zonsondergangen. Deze foto is gemaakt op Nusa Lembongan, een klein eilandje voor de kust van Bali.

Deze foto is gemaakt op Nusa Lembongan, een klein eilandje voor de kust van Bali.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom? 

Een land waar ik niet meer zo snel terug zal gaan is Tunesië. Dat vond ik een vreselijk smerig land met vervelende, opdringerige mensen. Een cultuurdingetje zeg maar. Digitale foto’s heb ik er niet van, ik was in Tunesië in de tijd van de fotorolletjes.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Er staan nog verschillende landen op mijn wensenlijstje. IJsland en Lapland staan al jaren bovenaan. Allebei erg prijzige bestemmingen maar hopelijk gaat het er volgende jaar van komen om eindelijk naar IJsland te gaan.

Reislustige groet,

Judith van der Linden

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?