Wegdromen in je reisherinneringen

Wegdromen in je reisherinneringen; Langzaam gaat de wereld open: we kunnen weer reizen! Dromend en in mijn enthousiasme heb ik al honderd keer op de website van KLM gekeken naar vluchten, en het liefste naar verre bestemmingen.

Wegdromen in je reisherinneringen

Wegdromen in je reisherinneringen

Veel landen mogen we weer bezoeken en ik wil er op uit! Deze koude wintermaanden zijn niets voor mij. Ik verlang naar een zonnige en tropische bestemming. De avonden in Nederland beginnen vroeg en nu er een avondlockdown geldt, verveel ik me enorm ‘s avonds.


In het eindeloos scrollen op Instagram kwam ik het account nicolenagelgast tegen. Deze echte traveladdict heeft prachtige boeken ontworpen namelijk the Adventure Book (Ultimate Travel Edition), the Adventure Book (Travel Size) en the Travel Book Europe Edition.

Deze prachtige boeken zijn bedoeld om je mooiste herinneringen van alle reizen die je hebt gemaakt te verwerken. Alle landen van de wereld staan in the Adventure Books en alle landen in Europa in the Travel Book Europe Edition.

The Adventure Books

The Adventure Books

Nu ik deze boeken heb ontdekt en enorm houd van mooie schriften, notebooks en dit soort boeken, kon ik het natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan en heb ik er ook een besteld om al mijn afgelopen en toekomstige reizen in vast te leggen. Naast alle pagina’s met landen van over de hele wereld zijn in het Adventue Book (Ultimate Travel Edition) extra lege pagina’s voor je favoriete plekjes op de wereld waar je maar geen genoeg van krijgt.


En buiten al die pagina’s die je zo kleurrijk kan maken als je zelf wil, staan er ook een soort bucketlisten in waarop je kan afvinken welk gerecht je waar op de wereld hebt gegeten of een road trip bingo waar je kan doorkruisen, afvinken of inkleuren wat er allemaal op je road trip is gebeurd.

Mocht je nou net zoals ik niet zo goed zijn in tekenen? Dan kan je op Pinterest zoeken naar sjablonen en vormpjes. Deze print je uit en trek je gemakkelijk over. Viola, net alsof je het zelf hebt getekend!

Sanne

Sanne


Wees in dit boek creatief!

Zo staat het namelijk ook in de handleiding. Gebruik kleurpotloden, stiften, (water)verf, washitape, foto’s of kaarten. Alles waarmee je het boek kan vullen met jouw mooie herinneren. En zodat je er letterlijk en figuurlijk met plezier op terugkijkt.

Ik ben in elk geval ‘s avonds heerlijk creatief bezig met dit boek en wat ik het liefste doe: schrijven. Nee oké, het liefste schrijf ik over reizen en laat dat nou de bedoeling zijn in dit boek!

En al bladerend door dit boek, zie ik op iedere bladzijde een andere bestemming, droom ik al weer over mijn eigen volgende bestemming.

Kijk voor wat meer inspiratie eens op de TikTok-pagina van the Adventure Books

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?