Zomer kleurenpalet zeegroen met bruin – nr.19

Deze Zomer kleurenpalet zeegroen met bruin is geweldig! Het zijn kleuren waar jezelf niet meteen aan zou denken voor in de zomer maar als je het zo ziet passen ze perfect bij elkaar. Deze Zomer kleurenpalet zeegroen met bruin is geïnspireerd op deze mooie foto van Cuba gemaakt door Sanne Timmermans. Supermooie combinatie. Het zeegroen past heel mooi bij de bruin en zachtgrijze kleuren. Deze Zomer kleurenpalet is heel mooi voor een kinderkamer, woonkamer of zelfs voor een logeerkamer. Ik vind persoonlijk dat het voor een kinderkamer het mooiste is.

Wil je meer inspiratie zien, kijk dan snel op onze Pinterest borden daar vind je nog veel meer ideeën voor jouw interieur. Vergeet ons niet te volgen dat zouden we heel erg op prijs stellen en ook heel erg tof vinden.

Zomer kleurenpalet zeegroen met bruin

Zomer kleurenpalet zeegroen met bruin

Ik wil Sanne bedanken voor deze mooie foto en vooral dat we die mogen gebruiken voor onze kleurenpalet. Sanne heeft een hele mooie blog met meer van zulke foto’s. Echt een aanrader en haar blog is naar haar naam vernoemd, Sanne Timmermans. Sanne is een leuke spontane Brabantse meid die van het leven houdt. In haar vrije tijd houdt ze een travel & lifestyle blog bij met veel inspiratie en super leuk om te lezen. Ze schrijft over hotspots en travel over lifestyle en van alles dat te maken heeft met money&mind dus redenen genoeg om eens een keer haar blog te bezoeken.

[lookbook id=”4629″ show-legend=”false” show-desc=”false” show-reveal=”true”]
Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. Sanne Timmermans
  1 september 2019 / 4:49 pm

  Wat leuk dat jullie deze foto hebben gebruikt als inspiratie voor een kleurenpallet! Krijg er weer helemaal zin van om naar Cuba te gaan. Daar vind je volop inspiratie voor kleurenpalletten. 🙂

  • 5 september 2019 / 12:03 pm

   Graag gedaan Sanne het is ook een hele mooie foto. ja dat geloof ik meteen, nog plannen om daar nog een keer naar toe te gaan?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?