Winter is coming: tijd om truien te shoppen

Winter is coming tijd om truien te shoppen

Hoewel we de laatste maanden nog hebben mogen genieten van een heerlijke nazomer, begint het weer nu toch echt kouder te worden. De winter komt er toch echt aan. Dat is gelukkig helemaal geen straf wanneer dit betekend dat je weer mooie, warme truien aan kan trekken. Een bijkomend voordeel? Met een goede warme trui hoeft de verwarming ook niet meer zo hoog (en dat scheelt weer in te portemonnee). In dit artikel lees je over de nieuwste trends en collecties deze winter, zodat jij de perfecte looks kan samenstellen.

 

De winter staat voor de deur: de tijd voor warme truien

Misschien is je klerenkast nog helemaal ingericht op de herfst en weet je nog niet goed waar je moet beginnen bij het shoppen van een trui. Hier maken we snel verandering in. Als allereerste wil je natuurlijk dat een trui warm en comfortabel is, maar het oog wil ook wat.

 

Cropped en bekabeld

Je kent ze waarschijnlijk wel: cropped shirts. Deze winter kan je ook cropped truien shoppen in verschillende texturen. Doe een T-shirt aan onder je trui en combineer het met een hogere broek. De kabeltruien zijn ook weer helemaal terug deze winter. Ideaal, want deze zijn vaak ook lekker warm en ze komen in verschillende patronen en kleuren. Je kan deze trui ook makkelijk combineren met een fijne jeans. Ook op het werk ziet deze trui er nog steeds professioneel uit, bijvoorbeeld in een zachte, pastelkleur in combinatie met een chino.

 

Warme stoffen

Voor een beetje glamour kan je een lurex trui kopenVoor een beetje glamour kan je een lurex trui kopen. Lurex is een erg warme stof, wat deze winter dus extra fijn is. Helemaal on trend is een combinatie met glitter. Dit geeft je look meteen iets feestelijks. Liever geen glitter? Dan kan je ook kiezen voor truien van lurex als een gilet of cardigan.

 

Modieuze kleuren

Qua kleuren is de trend een combinatie tussen zachte pastel tinten, warme beige tonen en felle kleuren. Erg populaire kleuren zijn ook natuurlijke groene kleuren, zachte witte tinten, vurig rood, diepblauw en violet.

 

Strepen en gaten

In de nieuwe collecties van 2022 vind je ook meer strepen terug. Deze trend heeft horizontale strepen, veelal een combinatie van de kleuren wit en donkerblauw. Daarnaast bevatten de collecties ajour truien, een trui met een breipatroon met kleine gaatjes en patronen met gaten. Deze zijn wel wat minder warm, maar zien er wel erg leuk uit. Doe hier een T-shirt onder en combineer het met een hoge broek of trek de trui aan over een jurkje. De ajour trui is dan ook zeer geschikt voor wanneer het winterweer mild is.

 

Nieuwste collecties

Word je al warm van het lezen over truien? Dan vind je ongetwijfeld een stijlvolle trui in de nieuwste collecties. Kies bijvoorbeeld een beige knitwear kabeltrui en combineer dit met een zwarte broek van nepleer voor een stoere look. Ook truien met ruffles en pofmouwen zijn deze winter in de mode en vind je terug in de collecties.

 

Shop jouw favoriete trui

Met de inspiratie uit dit artikel hopen we dat je jouw favoriete dames trui gaat vinden die warm, comfortabel en in de mode is.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?