‘Beautiful Mess’ Notebooks – Review

'Beautiful Mess' Notebooks - Review

Deze gave ‘Beautiful Mess’ Notebooks is een collectie van 5mmpaper. 5mmpaper is in de herfst van 2017 opgericht door Suzan Claesen.
Ze maken praktische en hedendaagse design producten voor alledaags gebruik. Door trends in design te volgen creëren ze producten met een unieke touch.

De collectie bestaat op dit moment uit de ‘Beautiful Mess’ Notebooks en een collectie Terrazzo posters. Ze zijn nu druk bezig om de komende maanden nieuwe collecties uit te brengen.

'Beautiful Mess' Notebooks - Review

De techniek die ze toepassen voor de notebooks is de ‘Ebru’ het is een honderd jaar oude Turkse verftechniek die wordt gebruikt om traditionele patronen te creëren voor decoratie doeleinden. Kleurpigmenten worden op een laag verdikt water besprenkeld waardoor patronen ontstaan, vervolgens wordt het resultaat op papier geprint.

'Beautiful Mess' Notebooks - Review

Zodra het water met de pigmenten besprenkeld wordt ontstaan de patronen op een organische en natuurlijke manier, waarbij het resultaat steeds weer anders is. Dus iedere notebook is uniek.

De soft cover Notebooks zijn gebonden met draad en hebben een goud geprinte tekst, wat de notebooks een trendy en moderne uitstraling geeft. De collectie bevat op dit moment 4 verschillende notebooks. Die individueel of in een set verkrijgbaar zijn.
Elke notebook wordt geleverd in een exclusieve envelop met een sealing met het zelfde patroon als het notebook.

Hoe gaaf is dat, je hebt dan een kant en klaar cadeau voor jezelf of voor een ander.
En wie kan nu niet een notebook gebruiken altijd handig en vooral als die er zo cool uitzien als deze ‘Beautiful Mess’ Notebooks. Wij zijn er helemaal fan van en jullie!!!.

'Beautiful Mess' Notebooks - Review

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?