Creatieve Linkparty favorieten van Oktober-Verzameling

WauW!!! Deze Creatieve Linkparty favorieten van Oktober hebben superleuke projecten met wol. Uit alle 50 projecten heb ik een keuze gemaakt. Maar eerlijk gezegd waren er meer projecten met wol die eigenlijk ook de top verdienen. Keuzes maken zijn niet altijd makkelijk en hier is het bewijs van.

Creatieve Linkparty favorieten van Oktober-Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van Oktober


Het thema van Oktober is wol en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauwe knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 5 enthousiaste bloggers die elke dag bezig met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten, Emmy van Webkonijn, Lindi van linspiration,  Melanie van Meldiy, en ik  Elsa van ElsaRblog.

Ik kies mijn favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten.

Dus ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen. Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete Wol Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand November is het thema Karton.

Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 6 November, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Oktober

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Oktober

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Marliesvanthof: Sweet little owl 💛
Marliesvanthof: Sweet little owl 💛

𝓜𝓪𝓻𝓵𝓲𝓮𝓼 maakt zo’n mooie illustraties en werkstukken zoals deze uil met wol. Is zo mooi vind je niet? Gelukkig verkoopt Marlies alle mooie werk bij haar MarliesvantHof. Een aanrader om te kijken. Like haar Instagram pagina en blijf je op de hoogte van alle nieuwe projecten.


Creaaas: Verjaardagspost naar mijn moeder die graag breit en haakt.

Creaaas: Verjaardagspost naar mijn moeder die graag breit en haakt.

Deze super schattige verjaardagkaart heeft Agnes gemaakt voor haar lieve moeder. Helaas ging het helemaal fout en alleen de envelop kwam aan. Ik vond het zo erg om te lezen. Zo’n mooie kaart met zo veel liefde gemaakt moet ik echt hier met je delen.

Gelukkig had Agnes de foto’s nog om aan haar moeder te laten zien. Ik vond het zo’n mooie kaart met de details van breien. Dat past perfect in ons thema van maand Oktober. Wol! Echt top!


pink_valley_n: Dansende popjes

pink_valley_n: Dansende popjes

Valery maakt zo’n mooie poppetjes. Die vind ik echt super vrolijk en schattig. Die zal ik graag willen hebben. Jij ook?


Dit waren mijn favorieten van de maand September. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema. Dat is karton.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?