Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 11 November

Hier voor je de Free Birthday Calendar ( verjaardagskalender ) van November. De maand November is de elfde maand van het jaar en telt 30 dagen. Het wordt ook wel de slachtmaand, de jachtmaand, de bloedmaand en de nevelmaand genoemd. Allemaal logische namen want in de maand november werden er dieren geslacht om eten te hebben in de winter vandaar slachtmaand en bloedmaand. Ook werd er geregeld gejaagd op wild vandaar de jachtmaand. Ook is er vaak ochtendnevel aanwezig in november en dat verklaart de naam nevelmaand.

November mag dan wel in de herfstperiode vallen, maar het voelt al vaak aan als winter. Het is donker buiten het weer is koud en guur. Maar ondanks het grauwe weer kan November ook heel gezellig zijn. Lekker binnen met de verwarming of de haardvuur aan met een goed boek of een leuke film. S’avonds gezellig de kaarsjes aan en dan lekker met een warm kopje chocolademelk erbij, heerlijk toch. Of buiten een stevige wandeling maken en dan genieten van de prachtige herfstkleuren. Het is dan ook het ideale moment om mooie foto’s te maken. Dus al met al is November niet alleen somber maar kan het ook heel gezellig zijn.

Free Birthday Calendar (verjaardagskalender) – nr. 11 November

Door Social Media weet je tegenwoordig heel snel wie er jarig is, maar wij vinden het nog steeds heel fijn en handig als je een verjaardagkalender (Birthday Calendar) bij de hand hebt. Er zijn veel manieren om deze kalender op te hangen, afhankelijk van je smaak en interieur style.

Op een klemmap of op een klerenhanger is het wel het mooist. Je kunt deze verjaardagskalender overal ophangen, wat voor jou natuurlijk praktisch is. Je zou hem op een plek kunnen hangen waar je elke dag komt zodat je ook geen verjaardag kan missen. Deze Free Birthday Calendar is in de Engelse taal gemaakt.

De Birthday Calendar van January kun je hier downloaden. En van February , March , April , MayJuni  , July  , Augustus,  September,   en van october natuurlijk ook.


Wat je nodig hebt:

A4 Free Birthday Calendar November ElsaRblog

klemmap/ klerenhanger

1 vel wit papier (van 160 gram)

printer


Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 Free Birthday Calendar November ElsaRblog.

En nu is het ophangen op de klemmap of op een klerenhanger.

Vind je het mooi? Aan het eind van de maand November komt nr.12 December.


⇓A4 Free Birthday Calendar November  ElsaRblog

Print A4 Free Birthday Calendar November  ElsaRblog

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?