Gratis verjaardagskalender alfabet van December – nr.12

Onze gratis verjaardagskalender alfabet van December is de laatste voor dit jaar. Ik hoop dat je alles hebt verzameld anders kun je dat alsnog doen. Nu is deze verjaardagskalender helemaal compleet. Vind je hem mooi? Ik hoop het! Bij mij hangt die netjes aan de muur en ik ben er super blij mee.

Helaas is het de laatste tijd moeilijk om samen de verjaardagen te vieren door de Corona maar dat is nog steeds geen reden om de verjaardagen van familie en vrienden te vergeten door een mooie verjaardagskaart te sturen of gewoon een bericht. De maand  December is een speciale maand voor heel veel mensen en we hopen dat het nog vele jaren zo blijft.

Deze verjaardagskalender alfabet van December is helemaal gratis voor je. Het enigste wat je moet doen is downloaden en printen. Heel veel plezier en alvast Fijne Feestdagen toegewenst!

Gratis verjaardagskalender alfabet van December

Gratis verjaardagskalender alfabet van December – nr.12

Elke maand komt er een gratis verjaardagskalender alfabet, dus je hebt elke maand een mooi blad om te printen. In December zal je verjaardagskalender compleet moeten zijn. Ik zal zeggen begin met verzamelen en heel veel plezier ermee. De gratis verjaardagskalender alfabet van Januari kun je hier Downloaden. En van Februari , Maart  ,  AprilMei , Juni  ,JuliAugustus , September , Oktober  en November natuurlijk ook.

Ps: Deze gratis verjaardagskalender is alleen voor je zelf, of om weg te geven maar niet om te verkopen omdat alle rechten van ElsaRblog zijn.


Wat je nodig hebt:

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet December ElsaRblog

klemmap/ kleerhanger waar je je broek mee ophangt.

1 vel wit papier (van 160 gram)

*printer


Aan de slag:

Sla op en print (met stevig papier) de A4 verjaardagskalender alfabet December ElsaRblog.

En nu is het ophangen op de klemmap of op een kleerhanger waar je normaal je broek mee ophangt.

Vind je het mooi?


A4 Gratis verjaardagskalender alfabet December ElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet December ElsaRblog

A4 Gratis verjaardagskalender alfabet December ElsaRblog

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?